Vânzare

2 camere | 66 m²

Aparatament 2 Camere Herastrau

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

219.990 €

Specificații

Număr camere 2

Număr Băi 2

Nu include TVA Nu

Tip imobil Bloc apartamente

Etaj 4

Ultimul etaj Nu

Suprafața utilă 66 m²

Confort 1

Compartimentare Decomandat

An finalizare construcție 2018

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 0

Ansamblu Rezidențial Nu

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1000183 SVN Romania va propune spre vanzare un apartament deosebit, modern, finisat si mobilat conform tendintelor actuale situat la 2 minute de parcul Herastrau.

Apartamentul de 2 camere are o suprafata utila de 66 mp si este format dintr-un living generos cu bucatarie open-space si zona de dining cu o baie pentru oaspeti, dormitor si o a doua baie. Zona de zi are deschidere catre un balcon de 6,49 mp;
Imobilul este foarte luminos, datorita ferestrelor Floor to Ceiling si foarte frumos mobilat si utilat asa cum se poate observa din fotografii. 

Imobilul are doar 2 apartamente pe etaj, fapt ce confera o intimitate sporita si dispune de centrala proprie si incalzire in pardoseala, toate utilitatile fiind contorizate individual.

Apartamentul se vinde asa cum este mobilat si utilat complet, exact cum apare in fotografii.

Pretul la vanzare este 220.000 euro si este ideal pentru investitie, deoarece in prezent este inchiriat cu 800 euro/luna.

Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati.


*Vizionarea acestui imobil se face doar in baza semnarii unui acord de vizionare conform codului civil art 2.096-2.102. Zona Her─Гstr─Гu: spa╚Ыii exclusiviste l├вng─Г cel mai mare parc din Bucure╚Щti

Situat ├оn partea de nord a capitalei, al─Гturi de cartierul Prim─Гverii ╚Щi zona Doroban╚Ыi, cartierul Her─Гstr─Гu este de departe cel mai exclusivist cartier din Bucure╚Щti. Zona este amplasat─Г l├вng─Г cel mai mare parc de pe raza municipiului Bucure╚Щti ╚Щi este considerat─Г ca fiind cea mai popular─Г zon─Г reziden╚Ыial─Г din capital─Г. Totodat─Г, cartierul Her─Гstr─Гu este o zon─Г de locuit sigur─Г, lini╚Щtit─Г, potrivit─Г pentru familii. Ve╚Ыi g─Гsi aici cre╚Щe, gr─Гdini╚Ыe ╚Щi ╚Щcoli, at├вt de stat, c├вt ╚Щi private. 

Vecin─Гtatea fa╚Ы─Г de zona verde i-a determinat pe dezvoltatorii imobiliari s─Г investeasc─Г ├оn construc╚Ыia unor cartiere reziden╚Ыiale moderne. Imobilele noi au o arhitectur─Г deosebit─Г, iar apartamentele au suprafe╚Ыe generoase, cu finisaje de calitate. ├Оn afar─Г de zona din imediata apropiere a parcului, ╚Шoseaua Nordului este artera principal─Г care a atras investitorii. ├Оn ultimii ani, ├оn jurul ei s-a resim╚Ыit o adev─Гrat─Г cre╚Щtere imobiliar─Г. De la Ambasada Chinei ╚Щi p├вn─Г dup─Г Cartierul Francez, at├вt imobilele noi, c├вt ╚Щi cele vechi au fost ╚Щi sunt ├оn continuare la mare c─Гutare.

Penthouse-uri exclusiviste ├оn cartierul Her─Гstr─Гu

├Оn acest perimetru, dezvoltatorii imobiliari au dezvoltat cartiere reziden╚Ыiale superbe ╚Щi exclusiviste. Clien╚Ыii exigen╚Ыi, ╚Щi-au achizi╚Ыionat casa de vis ├оn cea mai r├вvnit─Г zon─Г a ora╚Щului. Practic, pia╚Ыa imobiliar─Г a crescut de la an la an, datorit─Г cererii din ce ├оn ce mai ridicate.

Locație

Despre zona "Herastrau"

păreri exprimate de 5 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.6

Sănătate 8.0

Siguranță 7.5

Calitate aer 7.0

Curățenie 6.5

Zone verzi 9.0

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.4

Cultură 7.5

Educație 7.5

Sport 7.3

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.8

Nivel de trai 6.5

Magazine 6.3

Localuri 7.5

Parcări 6.0

Zgomot 7.5

Transport în comun

Transport în comun

6.2

Autobuz 6.5

Tramvai 5.5

Metrou 6.5

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Anamaria Grigorcea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare