Vânzare

2 camere | 54 m²

Apartament, 2 camere Bacau.

Bacau / Bacau

40.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 54 m²

Compartimentare Decomandat

Confort attribute_options.confort.1 sporit

Etaj 2

An finalizare construcție 1960

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 1

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Apartamentul este situat la etajul 2 dintr-un imobil cu doua etaje si este de tip decomandat, ceea ce inseamna ca are o compartimentare care permite accesul independent la fiecare camera. Iata o descriere mai detaliata a apartamentului:


	
	Localizare: Apartamentul se afla intr-o zona convenabila, in imediata apropiere a mai multor puncte de interes. Acesta este situat in apropierea sediului Politiei pentru Pasapoarte, ceea ce poate conferi un sentiment suplimentar de siguranta. De asemenea, este in proximitatea Liceului Dumitru Mageron, ceea ce poate fi foarte util pentru familiile cu copii in varsta scolara. Supermarketurile Kaufland si Lidl sunt, de asemenea, la cateva minute de mers pe jos, facilitand cumparaturile de zi cu zi. De asemenea, mentionati ca se afla la doar 5 minute de Aeroportul George Enescu, ceea ce poate fi un avantaj semnificativ pentru cei care calatoresc frecvent sau lucreaza in legatura cu aeroportul.
	
	
	Tip apartament: Este un apartament cu 2 camere, ceea ce poate fi potrivit pentru un cuplu, o familie mica sau chiar o persoana singura care doreste un spatiu suplimentar.
	
	
	Dotari interioare: Apartamentul este echipat cu o centrala termica, asigurand incalzirea eficienta in timpul sezonului rece. De asemenea, dispune de geamuri termopan, ceea ce ajuta la izolarea termica si fonica. Parchetul confera o senzatie placuta la atingere si o atmosfera calda, iar prezenta gresiei si faiantei in bai si bucatarie asigura un mediu usor de intretinut. Geamul in baie contribuie la iluminarea naturala a acestei incaperi. De asemenea, apartamentul dispune de un balcon, unde puteti sa va relaxati sau sa savurati o bautura in aer liber.
	


Aceasta este o scurta descriere a apartamentului de 2 camere situat la etajul 2 dintr-un imobil de doua etaje, cu dotari si facilitati care pot fi foarte convenabile pentru diverse nevoi locative.Se poate viziona oricand, doar prin intermediul agentiei noastre. Tel. 0748 10 20 70.

 

 

 
 

 

 

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Simona Morariu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare