Vânzare

2 camere | 42 m²

Apartament 2 camere cu terasa generoasa si loc de parcare C

Constanta / Cumpana
82.000 €

Rată estimată

1.838 Lei/lună

Avans (15%)

61.131 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Clasa energetică A

Consum total de energie primară 112

Indicele de emisii echivalent CO2 24

Consum total din surse regenerabile 0

Număr camere 2

Număr Băi 1

Suprafața utilă 42 m²

Compartimentare Decomandat

Confort attribute_options.confort.1 sporit

An finalizare construcție 2020

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 3

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Etaj 3

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Excelenta prin Experienta!

Va deschid usa catre casa de vis!

Compania Top Estate Team va ofera spre vanzare, un apartament cochet, spatios cu balcon si o terasa superba cu vedere panoramica insorita.

Proprietarul are posibilitatea de amenajare dupa bunul plac, gradina cu flori, gratar- barbeque, bucatarie de vara, jacuzzi si mobilier de gradina.

Imobilul este situat la etajul 3 intr-un bloc nou construit in 2021 cu teren proprietate, curte inchisa si loc de parcare in proprietate.

Va prezentam un apartament intr-un imobil cu acces rapid la transportul in comun,  zona comerciala, supermarket-uri, trafic pietonal, piata, scoala/gradinita la distanta de 3 km de Constanta.

Compartimentarea interioara este de tip decomandat.

Suprafata utila a apartamentului este de 42 mpu iar suprafata totala de 63 mpu, confort 1 sporit. Apartamentul este compus din 2 camere, 1 dormitor, 1 baie, 1 bucatarie, 1 balcoan si terasa exclusivista. 

Utilitati si finisaje: stare interior si exterior izolat termic, metal, bca, pvc, faianta, lavabil, parchet, gresie, mobilata si utilata.

Apartamentul se ofera spre vanzare, locuinta, birou, cabinete diverse sau alte activitati, viitorii propietari au posibilitatea sa mobileze/amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata.

Imobilul se vinde mobilat si utilat, aer conditionat, masina de spalat, frigider, cuptor electric, plita gaz, hota, televizoare Smart, iluminat economic led, balcon, terasa generoasa cu vedere superba.

Blocul are sarpanta cu tabla bilka si placa izolata, finisaje de calitate, foarte eficient energetic, asociatie de proprietari si firma de curatenie. Se poate vinde si fara loc de parcare sau nemobilat.

Modalitati de plata: Se accepta plata cash, credit ipotecar.

In cazul obtinerii unei finantari pentru achizitia acestei proprietati, datorita colaborarii la nivel national cu toate bancile, oferim suport.

Va asteptam la vizionare!

Tranzactionati cu noi!

ID intern: TET0016521

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Rita Bercea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare