Vânzare

2 camere | 49 m²

Apartament 2 camere de Mogosoaia

Bucuresti-Ilfov / Mogosoaia

99.995 €

Specificații

Număr camere 2

Număr Băi 1

Nu include TVA Nu

Tip imobil Bloc apartamente

Etaj 2

Ultimul etaj Nu

Suprafața utilă 49 m²

Confort 1

Compartimentare Semidecomandat

An finalizare construcție 2021

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 0

Ansamblu Rezidențial Nu

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1020704 SVN Residentialist va prezinta un apartament incantator cu 2 camere situat in Mogosoaia. Aceasta locuinta, cu o suprafata de 49,10 de metri patrati utili, este o oaza de confort si frumusete intr-o zona plina de natura.

Cu 2 camere si o suprafata de 49,10 de metri patrati, si un balcon de 3,20 acest apartament ofera spatiu suficient pentru a va bucura de fiecare coltisor al sau.

Decorat cu atentie si mobilat cu gust, acest apartament emana eleganta si stil, fiind gata sa va intampine intr-un decor plin de rafinament.

In imediata apropierea blocului se afla magazine, spatii verzi, padurea Mogosoaia oferindu-va acces rapid la cumparaturi si alte facilitati.

Cu interfon, lift, pompe de caldura, un design unic in Romania, si alte dotari moderne, acest apartament va ofera tot confortul de care aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

Acest apartament reprezinta o oportunitate excelenta de a trai intr-un mediu confortabil si plin de frumusete. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati la SVN Residentialist.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea Strete

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare