Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 2 camere, Central

Apartament 2 camere modern si spatios Dorobanti Resident Buz

99.900 eur
ID 3582900
Apartamente | 72 m² | 2 camere
Buzau, Buzau / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 72 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 2013
Tip imobil Casă/Vilă
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet

REGIS Imobiliare va propune spre vanzare un apartament modern de 2 camere, decomandat, mobilat si utilat, in Dorobanti Resident Buzau.

Apartamentul face parte din cadrul unui ansamblu rezidential privat construit in anul 2013, ce are curte interioara cu interfon, pentru acces pietonal si auto. Apartamentul situat la etajul 1/ 2 M, are o arhitectura moderna si eleganta, finisaje de calitate, compartimentari practice si generoase in lumina naturala. Cu o suprafata utila de 72 mp, apartamentul este impunator atat prin finetea detaliilor, cat si prin libertatea spatiilor oferite.

Intregul apartament este mobilat si utilat modern si de calitate. Are un living generos si luminos, dormitor spatios, bucatarie cu electrocasnice moderne si de calitate, loc de luat masa destul de primitor, baie moderna, spatioasa, utilata cu obiecte sanitare de buna calitate, loggie inchisa in termopan. Are izolatie exterioara, centrala termica proprie, aer conditionat, parchet, gresie, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere otel, perdele, storuri, jaluzele, covoare si altele, toate pentru un maxim de confort. Semnificativ este faptul ca imobilul poate fi compartimentat, la nevoie, foarte usor, locul spatiului de luat masa putand fi luat de catre o camera pentru copil, dressing sau birou, dupa necesitati.

Amplasare imobilului mai retrasa de traficul urban ii confera linistea si intimitatea necesara, dar totodata este si foarte aproape de obiectivele de interes general precum Parcul Marghiloman, piata cartierului, scoala, statia de transport in comun, magazine, farmacii.

Acest apartament are toate atributele sa va devina camin. Comisionul agentiei este de 2% din pretul tranzactionat. Va asteptam cu drag pentru alte detalii, vizionari si achizitie.

ID 3691



Solicită vizionarea proprietății

Apartament 2 camere modern si spatios Dorobanti Resident Buz

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Buzău Sud 3.8 kilometri
Contactează utilizatorul
Apartament 2 camere modern si spatios Dorobanti Resident Buz
Sorin Cernat Consultant imobiliar REGIS Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3582900
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici