Închiriere

2 camere | 45 m²

Apartament 2 camere - Titulescu - Piata Victoriei

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

450 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 45 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 2

Etaj 2

An finalizare construcție 1978

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 3%

Posibilitate parcare Da

Nu include TVA Nu

Ultimul etaj Nu

Numărul de locuri de parcare 0

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

REA0087785 SVN Romania va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere amplasat pe str. Veronica Micle in proximitatea Pietei Victoriei.

Locuinta este amplasata la etajul 2 intr-un imobil cu 10 etaje dotat cu lift.

Blocul din care face parte a fost reabilitat termic.

Se ofera spre inchiriere mobilat si utilat complet.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic. Descrierea zonei TITULESCU:

Cartierul Titulescu este strabatut de bulevardul ce ii poarta acelasi nume, incepand de la Piata Victoriei si pana la intersectia cu bulevardul Banu Manta, la piciorul noului pasaj suprateran Basarab. De-a lungul bulevardului in perioada anilor 80-90 s-au construit de o parte si de alta a sa o serie de blocuri de 10 etaje, foarte apreciate datorita suprafetelor generoase si a structurilor.  Intre Titulescu si Banu Manta, exista si o zona de case si de vile, zona extrem de linistita si apreciata in randul locatarilor si a cumparatorilor. Sunt si mici blocuri de 4 etaje construite in ultimii ani, blocuri dezvoltate de mici dezvoltatori imobiliari ce au ales sa construiasca in aceasta zona bazandu-se pe avantajele oferite. Majoritatea acestora au fost vandute inca de la stadiul de proiect, acest lucru demonstrand ca exista un real interes pentru acest cartier. Din punct de vedere al preturilor, apartamentele din cartier se adreseaza in special familiilor cu venituri peste medie, celor care doresc sa obtina si confort da sa fie si aproape de centrul orasului. 

Despre Coldwell Banker:

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou.
Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani.

Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand  (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona.

Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.

Locație

Despre zona "Titulescu"

păreri exprimate de 31 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.9

Sănătate 7.5

Siguranță 7.9

Calitate aer 4.7

Curățenie 7.1

Zone verzi 7.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.9

Cultură 6.4

Educație 7.9

Sport 6.5

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.2

Nivel de trai 7.0

Magazine 7.1

Localuri 7.1

Parcări 4.9

Zgomot 4.8

Transport în comun

Transport în comun

8.9

Autobuz 9.0

Tramvai 9.0

Metrou 8.6

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ionut Ilie

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare