Vânzare

3 camere | 71 m²

Apartament 3 camere cu vedere catre munti, Barcelona Resi...

Brasov / Brasov

149.999 €

Specificații

Preț negociabil Da

Nu include TVA 0

Suprafața utilă 71 m²

Număr camere 3

Tip imobil Alte tipuri

Compartimentare Decomandat

Număr Băi 2

Etaj 6

Niveluri imobil 10

An finalizare construcție 2018

Confort 1

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Salut!
Sunt Mihai Banu, Realtor® și consultant imobiliar în cadrul agenției RE/MAX Central, si astazi am placerea de a va vă ura bun venit în Barcelona Residence, o oază urbană care prin numele sau iti amintește de farmecul vibrant al orașului mediteranean, dar cu avantajele unei locuințe în Brasov. Situat la etajul 6 al acestui complex nou și elegant, acest apartament de 3 camere te întâmpină cu brațele deschise pentru a-ți oferi un stil de viață sofisticat și confortabil.

Cu o suprafață generoasă de 71 de metri pătrați, acest spațiu decomandat te va cuceri de la prima vedere. Odată ce treci pragul, ești întâmpinat de un hol spațios și luminos, care te conduce către fiecare colț al acestei locuințe rafinate.

Livingul și bucătăria, separate și totuși conectate printr-un design inteligent, creează un spațiu perfect pentru a-ți întâmpina oaspeții sau pentru a te bucura de momente relaxante în intimitate. Lumina soarelui inundă acest spațiu printr-un balcon generos, oferindu-ți o vedere panoramică spre munti, care îți înseninează fiecare zi și îți încălzește inima.

Cele două dormitoare sunt refugiul tău personal, fiecare oferind o oază de liniște și confort pentru odihnă și relaxare. Iar cele două grupuri sanitare completează perfect funcționalitatea acestui apartament, asigurându-ți tot confortul și intimitatea necesare.

Chiar dacă locul de parcare nu este inclus, Barcelona Residence îți oferă soluții convenabile pentru parcarea mașinii tale. Poți alege să parchezi în parcarea publică din fața blocului sau să închiriezi un loc în parcarea subterană, asigurându-ți astfel confortul și siguranța deplină pentru mașina ta.

Pozitionarea privilegiată a acestui apartament te aduce la doar câțiva pași de toate facilitățile de care ai nevoie în viața de zi cu zi. De la magazinele de retail și restaurantele locale, până la centrele de afaceri și instituțiile bancare, totul este la îndemâna ta, oferindu-ți avantajul unei vieți confortabile și pline de calitate.

În concluzie, acest apartament de la Barcelona Residence nu este doar o simplă locuință, ci un refugiu urban care îmbină farmecul mediteranean cu confortul modern, oferindu-ți o experiență de viață autentică și rafinată în  Brasov.

Comision 0% pentru cumparator!!!

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, nu ezita să ne contactezi!

Locație

Despre zona "Calea Bucuresti"

păreri exprimate de 88 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.6

Sănătate 7.9

Siguranță 7.6

Calitate aer 7.1

Curățenie 7.8

Zone verzi 7.6

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.0

Cultură 6.5

Educație 7.4

Sport 7.3

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.9

Nivel de trai 7.0

Magazine 7.8

Localuri 7.4

Parcări 5.9

Zgomot 6.5

Transport în comun

Transport în comun

8.2

Autobuz 8.2

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihai Banu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare