Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 3 camere, Gavana 3

Apartament 3 camere | decomandat | 80 mp | GAVANA 3 | Loc de

320 eur
ID 3225320
Apartamente | 80 m² | 3 camere
Pitesti, Arges / Gavana 3
Zona Gavana 3
Număr camere 3
Suprafața utilă 80 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 2
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%
Nr. locuri parcare 1

KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE un APARTAMENT 3 CAMERE , decomandat, complet mobilat si utilat, dat in folosinta din decembrie 2022, zona Gavana 3. Apartamentul are o suprafata de 80 mp , se afla la etajul 2/4 . Dispune de vedere pe doua parti, doua balcoane inchise prevazute cu spatiu de depozitare si de recreere, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie si 2 holuri. Complet mobilat , tamplarie termopan, loc de parcare , este echipat cu centrala termica, aer conditionat, bucataria este echipata cu combina frigorifica, aragaz cu cuptor, in hol masina de spalat, aspirator.

LOC de parcare PRIVAT.

Imobilul este situat intr-o zona linistita din cartier Gavana 3, zona excelenta ca pozitie ce permite accesul facil catre principalele puncte de interes (scoala, gradinita, liceu, spital, piata, hypermaket-uri, banci si padurea Trivale).

Este ideal ca si rezidenta pentru un cuplu sau o familie care sunt in cautarea unui apartament de calitate dintr-un cartier frumos si cautat al orasului. Va asteptam sa il vedem impreuna ! Agent: Mihai Dumitru


Id intern: P46019

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici