Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Apartament 3 camere, Ultracentral

Apartament 3 camere, etaj 2 - Ultracentral - TUR VIRTUAL

74.000 eur
ID 2948979
Apartamente | 55 m² | 3 camere
Arad, Arad / Ultracentral
Număr camere

3

Suprafața utilă

55 m²

Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
2
Tip imobil
Bloc de apartamente
Stare proprietate
Bună

Profi Imobiliare va propune spre achizitie pe bulevardul Revolutiei un apartament cu 3 camere, SC 69 mp, SU 55 mp, situat la etajul 2 al unui bloc de apartamente cu 4 etaje. Apartamentul are o panorama deosebita la b-dul Revolutiei avand un balcon deschis si lung cat toata lungimea apartamentului.

Apartamentul este semidecomandat si este compus din 1 hol mare la intrare, 3 camere, 1 balcon foarte lung, 1 hol mic, 1 baie cu geam si 1 bucatarie.

Apartamentul se vinde integral mobilat, are usa metalica la intrare, geamuri de termopan, parchet masiv in camere, gresie si faianta in baie si bucatarie, usi de lemn, incalzirea este asigurata de CET si langa usa de intrare este coloana de gaz si se poate monta centrala individuala pe gaz.

Apartamentul este situat in zona ultracentrala, pe b-dul Revolutiei, aproape de piata Mihai Viteazu, magazine, restaurante, scoli, farmacii, benzinarii, spital, supermarket, etc.

Pret de vanzare este de 74 000 Euro cu disponibilitate imediata.

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729954119, 0744326529. Profi Imobiliare Arad.

Daca doresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi un imobil atat pentru uz personal cat si pentru investitie sau pur si simplu ai nevoie de un raspuns la o intrebare importanta in acest domeniu, te rog sa ma contactezi si impreuna o sa gasim cea mai buna solutie pentru tine. Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 4.1 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici