Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Central

Apartament 3 camere pe centru Podgoria

79.900 eur
ID 3012715
Apartamente | 56 m² | 3 camere
Arad, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 56 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj 4
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Rezonabilă

Profi Imobiliare va propune spre achizitie pe bulevardul Revolutiei un apartament cu 3 camere, SC 70 mp, SU 56 mp, situat la etajul 4 al unui bloc de apartamente cu 4 etaje.

Apartamentul are o panorama deosebita la b-dul Revolutiei, zona podgoria, din balconul aferent apartamentului si un loc de parcare in curtea interioara.

Apartamentul este semidecomandat si este compus din 1 hol mare la intrare, 2 dormitoare, 1 balcon, 1 hol mic, 1 baie mare cu vana si 1 bucatarie.

Apartamentul se vinde integral mobilat, are usa metalica la intrare, geamuri de termopan, parchet masiv in camere, gresie si faianta in baie si bucatarie, usi de lemn, incalzirea este asigurata de CET si langa usa de intrare este coloana de gaz si se poate monta centrala individuala pe gaz.

Apartamentul este situat in zona ultracentrala, pe b-dul Revolutiei, aproape de Podgoria, magazine, restaurante, scoli, farmacii, benzinarii, spital, supermarket, aproape la malul muresului, de categrala mare de la podgoria, parcul renovat de la podgoria, etc.

Apartamentul este pozitionat spre rasarit, are punct termic nou in curtea blocului si impreuna cu izolatia termica ce se finalizeaza anul acesta o sa devina foarte eficient din punct de vedere al incalzirii pe timp de iarna.

Vara apartamentul este racorit de o clima montat strategic pe holul mic ce face ca aerul rece sa patrunda in toate incaperile.

Blocul este proaspat izolat termic, are in parcare un punct termic nou, casa scarii renovata, zona verde si parcari individuale in curtea din spate blocului.

Pret de vanzare este de 79 900 Euro si este posibilitate de a preda cu chiriasi stabili.

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729954119, 0744326529. Profi Imobiliare Arad.

________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 4.1 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici