Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Central

Apartament spatios cu 3 camere si un spatiu comercial, zona

120.000 eur
ID 3288864
Apartamente | 86 m² | 3 camere
Oradea, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 86 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 3
An finalizare construcție 1981
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2

Brucken Imobiliare va propune spre vanzare un apartament situat ultracentral, in zona Bd-ului Magheru intr-un bloc cu doar 8 apartamente, oferind astfel intimitate si liniste. Compartimentarea apartamentului este foarte practica, fiind compusa din 3 camere spatioase, o bucatarie cu loc de luat masa, un balcon inchis care poate fi folosit ca si camera de birou suplimentara si un balcon deschis, ideal pentru momentele de relaxare. De asemenea, apartamentul dispune de 2 bai, una cu cabina de dus si una mai mica, pentru confortul si intimitatea familiei.
Cu o suprafata utila de 86 mp, si cu o camera de zi spatioasa si luminata natural, doua dormitoare cu ferestre mari, acesta este locul perfect pentru a va relaxa si a va bucura de intimitatea propriei locuinte.
Dar acest apartament nu este doar un spatiu de locuit - cu garajul transformat in spatiu de birou, puteti profita de oportunitati unice de a lucra de acasa sau de a dezvolta propria afacere in mijlocul orasului. Spatiul de birou poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor dumneavoastra, oferind un mediu confortabil si productiv pentru a va indeplini obiectivele.
In plus, acest apartament este situat intr-o zona linistita si are o curte comuna mare unde va puteti relaxa sau socializa cu vecinii. Avand o pozitie centrala in Oradea, veti fi la doar cateva minute de mers pe jos de cele mai populare atractii turistice, magazine si restaurante, precum si de transportul public. In imediata apropiere se afla doua gradinite, iar Scoala Gimnaziala Oltea Doamna este la 5 minute distanta.
In concluzie, acest apartament ofera oportunitati unice pentru a va bucura de un stil de viata linistit, practic si confortabil, in mijlocul Oradei. Cu spatii generoase, atmosfera primitoare si o locatie perfecta, nu ratati ocazia de a trai intr-un apartament fermecator cu toate facilitatile la indemana.

Pretul apartamentului este de 98.000 euro, iar pretul spatiului de la partrer este 17.500 euro, usor negociabil. Exista posibilitatea de a se achizitiona si separat.

Pentru a intra in posesia unui videoclip, pentru mai multe detalii, ori pentru stabilirea unei vizionari, ne puteti contacta la telefon, pe WhatsApp, email, sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.

ID intern: 308.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea 1.6 kilometri
  • Staţie tren 1.8 kilometri
  • Oradea Est 2.2 kilometri
  • Oradea Vest 3.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici