Vânzare

3 camere | 72 m²

Apartament 3 camere ultracentral

Bihor / Oradea

160.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 72 m²

Compartimentare Decomandat

Confort Lux

Etaj 2

An finalizare construcție 1915

Tip imobil Casă / Vilă

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Ocazie unica1 Apartament spatios de vanzare in inima orasului.
Va propunem spre vanzare un apartament exceptional cu trei camere mari si luminoase situat in zona 0 a orasului in proximitatea Palatului Ullmann. Cu o inaltime impresionanta a camerelor de 3.30 metri, acest apartament emana eleganta si ofera un spatiu de locuit aerisit si confortabil. Suprafata utila a apartamentului este de 70.23 mp este de tip decomandat, la etajul 2 si se compune dintr-un living spatios si luminos cu bucatarie open speace, doua dormitoare, hol, si baie .Proprietatea mai dispune de o boxa la subsol de 30 m.
Imobilul se afla langa un parc frumos amenajat, perfect pentru momentele de relaxare in mijlocul naturii si este situat intr-o cladire cu arhitectura deosebita, care imbina armonios stilul clasic cu confortul modern.
Acveasta este o oportunitate rara pentru cei care apreciaza ata frumusetea arhitecturala, cat si locatia centrala, fiind ideala pentru o familie sau pentru un cuplu care doreste sa locuiasca in centrul orasului.
Contactati-ne la numarul de telefon 0739056859, 0749269451 sau mesaj pe email [email protected] pentru a programa o vizionare si  nu ratati sansa de a deveni pproprietarul acestui apartament deosebit

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului SIMONA MARIA

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare