Vânzare

5 camere | 122 m²

Apartament 4+ camere, 122mp, Central

Bihor / Oradea

144.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 122 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj Parter

Tip imobil Casă / Vilă

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Complet

Numărul de locuri de parcare 1

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va propune spre vanzare un spatiu generos, impartit in 3 apartamente astfel: demisol cu un dormitor, baie, bucatarie, parter cu un apartament format din dormitor, baie cu dus, si etaj, unde regasim un apartament format din camera de relaxare, dormitor, baie.
Intreg spatiul masoara 122mp utili, este deja amenajat pentru regim hotelier, fiecare apartament dispunand de un panou de control si acces cu cod. Locatia este supravegheata video, mai detine si 3 spatii generoase de depozitare, iar amplasarea ei este de maxim interes pentru turisti atat autohtoni, cat si straini.
Stilul medieval in care a fost gandita amenajarea locatiei o face una din cele mai apreciate din perimetrul respectiv, si astfel este o oportunitate pentru investitori.
In maxima vecinatate se afla Primaria Oradea, Palatul si pasajul Vuturul Negru, Piata Unirii, Palatul episcopal, Biserica cu Luna, pietonala Vasile Alecsandri si pietonala Republicii impanzite de magazine si localuri,cafelenele, Sinagoga Evreiasca si nu in ultimul rand Cetatea Oradea.
Va asteptam la vizionare!
Cod ofertă / ID BLITZ: P9199
Id intern: P9199

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare