Vânzare

4 camere | 141 m²

Apartament 4 camere, 140 mp, decomandat, zona Centrala

Bistrita-Nasaud / Bistrita

130.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 141 m²

Compartimentare Decomandat

Tip imobil Bloc apartamente

Niveluri imobil 3

Număr Băi 3

Numărul de locuri de parcare 1

Etaj 3

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Nemobilat

Confort 1

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz ofera spre vanzarea un apartament sitauat intr-o zona centrala intr- un imobil construit in anul 2018. Imobilul este cu doua nivele si etaj retras, apartametul se afla la utimul nivel .

Apartamentul beneficiaza de o cota parte din curtea coumna ( spatiu de joaca pentru copii si spatiu verde cu aproximativ de 500 mp ).
Este compartimentat astfel : 3 dormitoare, 1 dormitor este prevazut cu baie proprie, 1 dormitor este prevazut cu dressing, 1 baie principala, living si bucatarie foarte spatioase , cu o suprafata de 165 mp suprafata construita si 141mp suprafata utila.
Apartamentul este semifinisat, instalatie electrica, instalatie termica ( trebuie doar montate caloriferele si centrala), pereti gletuiti , zugraviti ( trebuie refacuta culoare fiind nelocuit din anul 2018 ).Este prevazut cu toate utilitatile, trebuie doar facute contractele de furnizare pentru gaz, apa si curent electric.

Este un apartament deosebit, se alinieaza foarte bine cu dorintele unei familii cu copii care isi doreste sa fie in aproprierea scolilor, cele mai bune doua scolii sunt la 5 minute de mers pe jos, la fel si cele mai importante puncte din centru orasului .
Exista posibilitate achizitionari unui loc de parcare subterana, pretul acestea fiind de 5000 euro.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Cod ofertă / ID BLITZ: P14143
Id intern: P14143

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare