Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 4 camere, Calea Aradului

Apartament 4 camere, zona Calea Aradului

94.990 eur
ID 3288871
Apartamente | 75 m² | 4 camere
Oradea, Bihor / Calea Aradului
Număr camere 4
Suprafața utilă 75 m²
Compartimentare Decomandat
Confort lux
Etaj 2
An finalizare construcție 1984
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Clasă energetică A

Agentia Brucken Imobiliare va propune un apartament cu 4 camere de vanzare, situat in zona Calea Aradului, Oradea.
Apartamentul este la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje si are o suprafata utila de 75 mp, este decomandat, compus dintr-un living generos, o bucatarie open space cu loc de luat masa, 3 dormitoare si 2 bai plus un balcon inchis. Apartamentul a fost complet renovat in anul 2018, ocazie cu care au fost inlocuite instalatiile sanitare si instalatia electrica. Apartamentul este spatios, luminos, amenajat cu bun gust este finisat cu materiale premium. Geamurile sunt din termopan cu tamplarie pvc, dotate cu rolete, usa de intrare este metalica, antiefractie iar usile de interior din MDF. Gresia, faianta si obiectele sanitare sunt de calitate superioara. Incalzirea este de la reteaua de termoficare, iar caloriferele au fost inlocuite. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat. De cand s-a renovat nu a fost locuit niciodata..

Situat intr-un bloc de 4 etaje pe Aleea Calinului intro zona linistita, pe malul Petei, este ferit de zgomotul arterelor principale. Orientarea sudica a bucatariei si a livingului face din spatiile comune o zona luminoasa si primitoare, iar orientarea nordica a dormitoarelor va face somnul familiei tale mai linistit. In imediata apropiere este o pista de biciclete/ jogging, iar la 2 minute se afla magazinul Jumbo, Supermarket Auchan si Sala Polivalenta. La 2 statii de tamvai este Universitatea Oradea, la 10 minute distanta este complexul Prima Shops, iar la 20 minute este zona pietonala Republicii. In imediata aproapiere veti gasi statie de tramvai, parcuri, banci, scoala si gradinita. Accesul pe centura mun. Oradea se face in 2 minute, de unde se poate ajunge foarte repede oriunde ai nevoie in oras, fie ca e vorba de centrul vechi, shopping, zona industriala, sau aeroport. Statiunile Baile Felix si Baile 1 Mai care sunt la aproximativ 10 minute de mers cu masina iti dau posibilitatea sa te relaxezi si sa te bucuri de apa termala.

Proprietarul accepta schimb cu teren agricol !

Pret vechi: 103.000 euro

Pret nou: 98.000 euro

Pentru a intra in posesia unui videoclip, pentru mai multe detalii ori pentru stabilirea unei vizionari, ne puteti contacta la telefon, pe WhatsApp, email, sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12. I.D. 270.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea Vest 1.4 kilometri
  • Oradea 3.5 kilometri
  • Staţie tren 4.4 kilometri
  • Oradea Est 4.5 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici