Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Închiriere Apartament 4 camere, Oncea

Apartament 4 camere de închiriat, cu 2 locuri de parcare...

480 eur
ID 3664697
Apartamente | 80 m² | 4 camere
Oradea, Bihor / Oncea
Zona Oncea
Număr camere 4
Suprafața utilă 80 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 2
An finalizare construcție 2012
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
 Preț negociabil

Vă oferim spre închiriere un apartament spațios, având 3 dormitoare, 2 băi și un open space bucătărie+living, situat într-un bloc tip vilă care face parte dintr-un complex rezidențial exclusivist, situat la intersecția str. Ion Bogdan cu Calea Bihorului, în zona Oncea.

Ansamblul rezidențial cuprinde 2 vile, una cu 4, cealaltă cu 6 apartamente, având curte privată, amenajată cu gazon, conifere și trandafiri, locuri de parcare acoperite, respectiv parcare descoperită pavate cu dale, locuri de joacă și de recreere amenajate în curte. Gardul viu format din conifere cu înălțimea de peste 5 m asigură intimitate și izolează atât fonic, cât si împotriva zgomotului și a poluării.

Accesul în curte se face controlat, pe o poartă automată acționată cu telecomandă, asigurându-vă astfel siguranță și confort.

Apartamentul se predă complet mobilat și utilat. Dormitoarele cu paturi confortabile, mobilier de depozitare, bucătăria mobilată și utilată cu plită, cuptor, combină frigorifică, mașină de spălat haine. Băile sunt de asemenea mobilate, una are cadă și cealaltă cabină de duș, respectiv ambele au geam de aerisire.

Cu un sistem de încălzire eficient, bazat pe centrală proprie pe gaz, calorifere în fiecare cameră și termostat de ambient, vă veți bucura de un climat plăcut în locuință, în sezonul rece și cu costuri reduse. În sezonul cald se poate folosi aparatul de aer condiționat din living pentru o temperatură optimă.

Apartamentul are alocat un spațiu de parcare, acoperit, în curte. Aceeasi curte cuprinde și locuri de parcare pentru oaspeți. De menţionat deasemenea că proprietarii acestui apartament au acces la un spațiu de depozitare în podul blocului.

Datorită localizării sale, aveți acces ușor la facilitățile din zonă, cum ar fi magazine,( MegaImage, Lidl, Cidor, BluSky, parcuri, grădiniţă, şcoală, drumul express şi mijloace de transport în comun.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, vă rog să mă contactați.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea 2.3 kilometri
  • Episcopia Bihor 3.9 kilometri
  • Oradea Vest 4.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici