Vânzare

4 camere | 130 m²

Apartament 4 Camere I Unirii I De vanzare

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

429.800 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 130 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 2

An finalizare construcție 1960

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 3%

Posibilitate parcare Da

Ultimul etaj Da

Nu include TVA Nu

Numărul de locuri de parcare 0

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1014358 SVN Romania va propune un apartament de Lux la Mansarda in Centrul Orasului - O Oportunitate Exceptionala in zona Unirii.

Bucurati-va de un stil de viata distins si rafinat in inima vibranta a orasului Bucuresti, cu acest apartament de lux situat la mansarda, in zona Unirii. Cu o suprafata utila de generoase 130 mp, un balcon inchis de aproximativ 10 mp si o curte privata de 60 mp, aceasta proprietate ofera o experienta de locuire cu adevarat extraordinara.

Imobilul face parte dintr-o vila de prestigiu, cu acces separat si o scara exclusiva pentru apartament.
Cu 3 dormitoare bine proportionate, un living generos si o bucatarie open-space, acest apartament ofera spatiu si confort pentru intreaga familie.

Complet mobilat si utilat cu accente de lux, fiecare detaliu a fost atent selectionat pentru a crea un mediu de trai exceptional.

Apartamentul este pus in vanzare cu posibilitatea de a inchiria si spatiul de birouri amenajat la parterul vilei, oferind astfel oportunitatea unica de a avea o locuinta si un spatiu de lucru in centrul Bucurestiului.

Mansarda a fost construita in 2008 si este ridicata regulamentar, cu toate autorizatiile, plansee de betontotul este facut ca la carte.

Contactul meu va sta la dispozitie! Unirii, o zonДѓ plinДѓ de facilitДѓИ›i

SituatДѓ Г®n centrul capitalei, zona Unirii este traversatДѓ de unul dintre cele mai mari И™i mai tranzitate bulevarde omonime, care are o lungime de 3 kilometri. Din punct de vedere administrativ, zona Unirii face parte din douДѓ sectoare distincte, 3 И™i 5 И™i este concentratДѓ Г®n jurul bulevardului cu acelaИ™i nume, Г®ntinzГўndu-se de la Dealul Arsenalului pГўnДѓ la PiaИ›a Alba Iulia. 

Zona Unirii gДѓzduieИ™te una dintre cele mai mari clДѓdiri din lume, Palatul Parlamentului, o construcИ›ie renumitДѓ pentru arhitectura realizatДѓ Г®n stil brГўncovenesc.

De asemenea, un alt punct de interes din zona Unirii este Centrul Istoric al BucureИ™tiului, cunoscut И™i el pentru clДѓdirile construite Г®n stil neoclasic И™i neobaroc. Aici regДѓsim unul dintre cele mai apreciate obiective turistice, Hanul lui Manuc, prima curte domneascДѓ din BucureИ™ti, Curtea Veche, biserica Stavropoleos. 

Apartamente И™i ansambluri rezidenИ›iale Г®n zona Unirii

Pe lГўngДѓ atracИ›ii И™i obiective turistice, zona Unirii deИ›ine atГўt structuri imobiliare vechi, cu suprafeИ›e generoase И™i compartimentДѓri eficiente, precum И™i ansambluri rezidenИ›iale moderne finisaje moderne;

De asemenea, zona Unirii este bine reprezentatДѓ Г®n ceea ce priveИ™te И™colile, grДѓdiniИ›ele, accesul rapid la mijloacele de transport Г®n comun,cafenele, teatre И™i centre comerciale mari precum Unirea Shopping Center. Zona Unirii reprezintДѓ alegerea perfectДѓ pentru investiИ›ii imobiliare pentru familii sau persoane cu un stil de viaИ›Дѓ dinamic.

Locație

Despre zona "Unirii"

păreri exprimate de 76 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.7

Sănătate 7.3

Siguranță 7.9

Calitate aer 5.4

Curățenie 6.5

Zone verzi 6.6

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.2

Cultură 7.3

Educație 7.1

Sport 7.1

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.3

Nivel de trai 7.4

Magazine 7.8

Localuri 8.6

Parcări 6.0

Zgomot 6.4

Transport în comun

Transport în comun

8.4

Autobuz 8.5

Tramvai 8.2

Metrou 8.4

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cristian Vasile

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare