Vânzare

2 camere | 96 m²

Apartament / Birou generos cu 2 camere pe Bdul Decebal

Arad / Arad

99.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 96 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 2

Tip imobil Casă / Vilă

Stare proprietate De renovat

Niveluri imobil 2

Număr Băi 1

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Id-ul Proprietății: 31428


Doresti sa iesi in evidenta si sa iti achizitionezi un apartament generos cu 2 camere pe unul dintre cele mai cunoscute Bulevarde din Arad?

Iti propunem un apartament cu un potential extraordinar, intr-o cladire interbelica, la curte comuna, pe Bulevardul Decebal, cu o vedere superba. Noii proprietari se vor putea bucura de un apartament generos, aflat la etajul 2/2, semidecomandat, compus dintr-un dormitor spatios, 1 sufragerie luminoasa, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon , 1 antreu, 1 pivnita si 2 garaje. Apartamentul dispune de apa, curent si canalizare, gazul se afla la strada.

Apartamentul si acoperisul necesita renovare completa. Toate camerele apartamentului sunt mari, iar inaltimea de 3,5 m, si geamurile inalte, contribuie semnificativ la confortul sporit al acestui apartament de 128 mp construiti si 96 mp utili si o cota de teren de 121 mp. Aflandu-se la ultimul nivel, cu acordul vecinilor, apartamentul poate fi extins si in pod. Dupa reconditionarea elementelor originale, a usilor, a geamurilor, a parcehtului masiv si a teracotei, acest apartament poate fi transformat intr-un apartament de revista

Acest apartament iti poate satisface toate nevoile, indiferent daca doresti sa locuiesti in el sau daca vrei sa faci o investitie profitabila. Aceasta zona, este una dintre cele mai apreciate zone Centrale din Arad, datorita facilitatilor extraordinare si fiindca toate lucrurile importante din oras se afla la doar o aruncatura de bat, de la parcuri, la hoteluri, restaurante, Casinoul din Arad, Teatru, Primarie, Raul Mures etc

Daca te vei hotari sa il inchiriezi in regim hotelier, vei avea maxim de castigat, fiindca este zona care se inchiriaza cel mai usor in Arad, iar preturile la chirii sunt mai ridicate decat in alte zone.

Nu mai astepta, contacteaza-si programeaza o vizionare

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare