Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Darste

Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Darste

92.900 eur
ID 2982284
Apartamente | 51 m² | 2 camere
Brasov, Brasov / Darste
Zona Darste
Număr camere 2
Suprafața utilă 51 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
 Nu include TVA

Apartamentul face parte din ansamblul rezidențial Noua Residence 2, format din 3 blocuri cu o arhitectură contemporană, situat într-o zonă ce oferă o perspectivă inedită asupra Masivului Piatra Mare, respectiv în zona Dârste - Noua Brașov, respectiv pe Calea București nr.254.
Apartamentul propus este unul cu 2 camere, decomandat, situat în Tronsonul 2, având o orientare Sud-Estica, regăsindu-se la etajul 1 și 4.
Compartimentarea acestui apartament este ideală pentru a satisface nevoile unei familii la început de drum.
Finisajele și dotările apartamentelor vor fi de cea mai bună calitate întrucât compania dezvoltatoare colaborează doar cu producători premium de astfel de produse, printre care putem enumera: gresie și faianță Marca Kerama Marazzi, obiecte sanitare din Marcile Dalet, Sanswiss, Liv, baterii Marca Kludi sau HansGrohe, Ușa de intrare în apartament Marca Porta Door model Agat Plus, Ușile interioare Marca Porta Vector model V iar lifturile scărilor vor fi marca Thyssenkrupp.

Detalii despre proiect:
NOUA Residence 2 va cuprinde 155 de apartamente, spații comerciale la parter, locuri de parcare și locuri de depozitare la subsolul clădirilor, locuri de parcare supraterane, spații verzi și loc de joacă pentru copii. Viitorii proprietari ai NOUA Residence 2, locatari sau investitori, vor putea alege din mai multe tipuri de compartimentări (garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere).
Am intuit potențialul zonei de a oferi ceea ce ne dorim cu toții astăzi, respectiv sănătate și timp, fără însă a ne deconecta de la facilitățile orașului.
NOUA Residence 2 le îmbină perfect. Cu acces la DN1 și șoseaua de centură, aproape de centrele comerciale (Metro, Jumbo, Decathlon, Carrefour), cu facilități educaționale și cu spații de agrement în imediata apropiere (pădure, parcul Aventura, parcul și lacul Noua, Grădina Zoologica, terenuri de tenis), este locul ideal ca să rămâi aproape de tot ceea ce contează.

Finalizarea proiectului este programată pentru primăvara anului 2023.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 209 metri
  • Staţie autobuz 216 metri
  • Staţie autobuz 228 metri
  • Staţie autobuz 257 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici