Vânzare

2 camere | 52 m²

Apartament cu 2 camere în Chișineu Criș (ID:27488)

Arad / Chisineu Cris

46.500 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 52 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 2

Etaj 4

An finalizare construcție 1980

Tip imobil Alte tipuri

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

PREȚ REDUS!!!
PREȚ NOU:46.500
PREȚ VECHI:47.000

Dacă îți dorești un cămin care să îți ofere nu doar spațiu, ci și o atmosferă caldă și relaxantă, te invităm să descoperi acest apartament cu 2 camere, ce pare a fi creat pentru a-ți îndeplini toate dorințele. Vizionând această locuință, vei resimți imediat un val de relaxare și îți vei putea imagina cum fiecare zi poate deveni o adevărată plăcere.

Situate în inima orașului Chișineu Criș, cele 2 camere îți vor oferi confortul și spațiul de care ai nevoie, într-un ambient care emană caldura căminului. Cu o suprafață construită de 66 m2 și o suprafață utilă de 52 m2, această locuință te va cuceri cu siguranță.

Intrarea în apartament te va impresiona cu un hol primitor, care îți va ghida pașii către zona de zi. Bucătăria spațioasă este gândită pentru a fi un loc în care pregătirea mâncărurilor devine o adevărată plăcere. Iar dacă îți dorești să te relaxezi în aer liber, balconul închis cu geamuri termopan este locul perfect în care să savurezi o ceașcă de cafea dimineața sau să admiri asfințitul în liniște.

Dormitorul este locul în care visele tale prind contur, oferindu-ți o oază de odihnă în fiecare seară. Bucuria unei băi personale este asigurată de baia elegantă, care completează cu rafinament această locuință perfect echilibrată.

Printre beneficiile acestui apartament se numără și debara și camera de depozitare pentru alimente, soluții ingenioase pentru organizarea spațiului tău personal. Centrala termică pe gaz te va învălui mereu în căldura dorită, indiferent de vremea de afară.

Nu doar locuința în sine este uimitoare, ci și vecinătatea. În apropiere vei găsi toate facilitățile de care ai nevoie: de la magazine și școli, până la spații verzi și stații de autobuz. Totul este la o plimbare scurtă distanță, astfel că vei simți mereu că ai totul la îndemână.

Acesta nu este doar un apartament, ci o oportunitate de a transforma spațiul în care locuiești într-un cămin de vis. Vino și descoperă cum fiecare colțișor al acestei locuințe poate deveni locul în care să îți găsești echilibrul și relaxarea.

Pentru mai multe informații și pentru programarea unei vizionări, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru tine, pentru a te ajuta să faci din această locuință casa ta perfectă!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare