Vânzare

2 camere | 84 m²

Apartament cu 2 camere strada Transilvaniei

Arad / Arad

66.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 84 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 1920

Tip imobil Alte tipuri

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 1

Posibilitate parcare 1

Numărul de locuri de parcare 1

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Apartament cu 2 camere strada Transilvaniei

Vă prezentăm spre vânzare un apartament situat pe strada Transilvaniei, la curte comună. Această proprietate impresionantă se remarcă prin cele două camere spațioase, baie, bucătărie, living, terasă și o boxă generoasă, oferind o experiență confortabilă și rafinată. 
Suprafața utilă a apartamentului este de 84 mp, iar curtea înconjurătoare creză astfel un spațiu în care să vă bucurați de aer liber și de liniște.

Intrând în apartament, veți fi întâmpinați de o atmosferă primitoare și luminoasă. Terasa este amenajată cu gust, cu mobilier confortabil, creând un spațiu ideal pentru relaxare și socializare. Lumina naturală pătrunde prin ferestrele mari, oferind o vedere frumoasă către curte.

Bucătăria este complet utilată și dispune de toate facilitățile necesare pentru a pregăti mese delicioase. Designul contemporan al bucătăriei integrează echipamente moderne și o zonă de luat masa, unde puteți savura micul dejun sau cina într-un cadru plăcut.

Cele două camere sunt generoase ca dimensiune și pot fi utilizate fie ca dormitoare, fie ca birouri sau camere pentru hobby-uri. Fiecare cameră este amenajată cu atenție la detalii și oferă un spațiu confortabil pentru relaxare sau lucrul de acasă.

Baia este prevăzută cu finisaje de calitate și dispune de cabină de duș.  Aici, puteți petrece momente de relaxare și îngrijire personală.

Unul dintre punctele de atracție ale apartamentului este terasa, unde puteți să vă petrece timpul , savurând o ceașcă de cafea dimineața sau organizând mici petreceri alături de prieteni și familie. 

De asemenea, apartamentul beneficiază de o boxă spațioasă, unde puteți depozita diverse obiecte personale, biciclete sau alte lucruri de care aveți nevoie.

În concluzie, acest apartament la curte comună cu 2 camere situat pe strada Transilvaniei vă oferă oportunitatea de a vă bucura de confortul unei locuințe moderne și de frumusețea vieții într-un mediu liniștit și intim. Cu o suprafață utilă de 84 mp și o curte privată de 92 mp, acest spațiu este perfect pentru a vă crea un camin cald și primitor. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat.

Vă invităm să ne contactați pentru a obține mai multe detalii și a programa o vizionare, în vederea identificării casei perfecte pentru dumneavoastră la numerele de telefon 0754-434284 sau 0751-621035.

Nicoleta Vermesan – Consultant Imobiliar/Financiar Propertylab și Radu Mitran – Consultant Imobiliar Propertylab

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Nicoleta Vermesan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare