Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 4 camere, Central

Apartament cu 3 camere la curte - central - TUR VIRTUAL

59.000 eur
ID 3026428
Apartamente | 85 m² | 4 camere
Arad, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 85 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj parter
Tip imobil Casă/Vilă
Stare proprietate Rezonabilă

Profi Imobiliare va propune spre achizitie langa Politia Municipiului un apartament cu 3 camere in SC 76 mp, SU 54 mp si 1 anexa in SC 35 mp, SU 30 mp, situate la parterul unei case cu fatada proaspat renovata.

Apartamentul cu 3 camere este semidecomandat si este compus din 1 hol mare la intrare, 3 dormitoare, 1 baie mare cu vana si 1 bucatarie.

Garsoniera se afla in vecinatatea apartamentului si este compusa din bucatarie open space cu livingul si 1 baie mare.

Apartamentele dispun si de o curte ingradita ce face diferenta intre un apartament linistit si primitor la casa si un apartament la bloc si in curte mai dispun de un spatiu propriu folosit ca si camara de alimente.

Locatia este atata de linistita incat este ideala pentru persoanele ce au nevoie de liniste deplina dupa o zi stesanta de lucru sau pentru cei ce cauta o locuinta in care in orice moment al zilei sau noptii au parte de liniste deplina.

Apartamentele se vand nemobilate sau la cerere se poate discuta si de mobilierul vizualizat.

Apartamentul are usa metalica la intrare, geamuri de termopan, cu site de tantari si rolete, are centrala pe gaz, parchet laminat in camere, gresie si faianta in baie si bucatarie, usi la camere de lemn si usa de termopan la camera.

Garsoniera are usa metalica la intrare, geamuri de termopan, parchet laminat in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie, usa la baie de lemn.

Apartamentul este situat in zona centrala, aproape de politia municipiului, aproape de Turnul de Apa, aproape de piata mare, scoli, gradinite, parcul reconsilierii, b-dul Revolutiei, catedrala de la piata mare, etc.

Pret de vanzare este de 59 000 Euro.

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729954119, 0744326529. Profi Imobiliare Arad.

________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 4.0 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici