Vânzare

3 camere | 94 m²

Apartament cu 3 camere tip duplex in zona Erou Iancu Nicolae

Bucuresti-Ilfov / Voluntari

350.980 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 94 m²

Compartimentare Decomandat

Confort Lux

Etaj Parter

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 4

Număr Băi 2

Posibilitate parcare Nu

Nu include TVA Da

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Acest apartament tip duplex, situat intr-o zona exclusivista din nordul capitalei, face parte dintr-un proiect rezidential exclusivist si ultramodern, situat la marginea padurii. Imbinand perfect apropierea de natura cu facilitatile de lux oferite, proiectul ofera aer curat si spatii verzi, creand un refugiu inconjurat de padure cu case spatioase, terase si gradini.

Construit cu atentie si simt de raspundere, complexul utilizeaza doar materiale premium, avand arhitectura contemporana, design elegant si finisaje impecabile. Apartamentul dispune de gradina proprie, ideala pentru relaxare in aer liber, si beneficiaza de tehnologie smart home avansata, inclusiv pompe de caldura pentru eficienta energetica, asigurand un confort optim si costuri reduse de intretinere.

In plus, apartamentele au inaltimi interioare generoase, cu 3 metri in living si 2,8 metri in dormitoare, toate fiind parte a unei constructii sustenabile care imbina eleganta cu functionalitatea. Aproape de natura, proiectul este echipat cu cele mai recente tehnologii de casa inteligenta, oferind un stil de viata modern si confortabil.

Pentru familiile cu copii, atractia suplimentara este apropierea de Chambridge School of Bucharest, situata la doar 5 minute de mers pe jos, facilitand accesul la educatie de inalta calitate. Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate unica de a trai intr-un mediu deosebit, care combina confortul contemporan cu frumusetea naturala.
Diana Neamtu-Consultant imobiliar
0762763611
[email protected]
CP2112845

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Diana Neamțu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare