Vânzare

2 camere | 50 m²

Apartament de revista, la cheie, 2 camere, strada Tudor Vlad

Arad / Arad
73.850 €

Rată estimată

1.656 Lei/lună

Avans (15%)

55.055 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 50 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj Parter

An finalizare construcție 1980

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P2779
Golden Real Estate vă propune spre vânzare un apartament cu 2 camere, renovat la cheie în anul 2022, situat în zonă centrală, pe strada Tudor Vladimirescu, la parterul unui bloc cu 4 etaje.
Imobilul este spaţios, are o suprafaţă de 57 mp, este semidecomandat şi se compune dintr-o sufragerie, un dormitor, bucătărie spaţioasă, baie cu geam, antreu şi birou.
Ca amenajări, dispune de geamuri termopan, scurgere separată în baie şi bucătărie, parchet laminat, gresie şi faianţă nouă, pereţi zugrăviţi cu lavabil, instalaţie electrică nouă economică, candelabre şi lustre cu telecomandă si culori de ambianţă, şemineu cu biocombustibil, tapet rezistent la apă în baie, cadă cu hidromasaj, panou fluorescent bucătărie, perete desparţitor din mesteacăn, încălzire cu centrală pe gaz nouă.
Apartamentul se vinde mobilat şi utilat cu mobilier şi electrocasnice noi, în garanţie!
Apartamentul este situat în zonă liniştită, aproape de parcul Pădurice, Casa de Cultură a Sindicatelor, clinici şi laboratoare, şcoli şi alte puncte de interes ale oraşului.

Preţ: 73.850 euro.
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Pentru acest imobil se plăteşte comision la cumpărare, compania noastră obligandu-se să prezinte oferta dumneavoastră de preţ, să vă asigure consultanţă şi asistenţă până la finalizarea tranzacţiei, să se ocupe de actele necesare pentru accesarea unui credit ipotecar şi pentru notar.

Id intern: P2779

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Daniela Dranau

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare