Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Nufarul

Apartament de vânzare, 2 camere și loc de parcare în P...

79.900 eur
ID 3260119
Apartamente | 50 m² | 2 camere
Oradea, Bihor / Nufarul
Zona Nufarul
Număr camere 2
Suprafața utilă 50 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 7
An finalizare construcție 2018
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 8
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
 Preț negociabil

Vă propunem spre vânzare un apartament cochet, recent renovat, cu 2 camere și un loc de parcare. Situat în cartierul Prima Nufărul, acest apartament are o suprafață utilă de 50 mp și construită de 67 mp și se află la etajul 7 din 8 într-un bloc dotat cu lift.

Apartamentul este compartimentat astfel: hol de intrare, bucătărie separată, închisă, cu loc de luat masa, cameră de zi, balcon, baie cu cadă și dormitor. Apartamentul dispune de aer condiționat și se vinde complet mobilat conform fotografiilor. Geamurile sunt din profile Termopan PVC, iar ușa de la intrare este din metal de înaltă siguranță.

Utilitățile apartamentului includ apă de la oraș, canalizare, curent și încălzire de la oraș. Apartamentul este situat la o distanță de 700 m de Lotus Mall, 400 m de piața McDonald's și la 100 m de un supermarket. În cartier există sală de fitness, cabinete de beauty și magazine alimentare. Mijloacele de transport în comun sunt, de asemenea, la o distanță de 2-3 minute de mers pe jos.

Vă invităm să programați o vizionare și vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare. Acest apartament este o oportunitate excelentă pentru cineva care caută un loc deosebit într-o locație excelentă, astfel că nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea Est 824 metri
  • Staţie tren 1.3 kilometri
  • Oradea 4.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici