Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Romanilor

Apartament deosebit cu 3 camere, Benidorm

250.000 eur
ID 3345761
Apartamente | 74 m² | 3 camere
Arad, Arad / Romanilor
Zona Romanilor
Număr camere 3
Suprafața utilă 74 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 2
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu

Îți prezentăm La Marina Beach Residencial - un complex de apartamente luxos, situat într-o zonă privilegiată din Benidorm, oferindu-ți o experiență de living unică. Fie că te interesează o locuință modernă, elegantă și confortabilă, sau o investiție profitabilă, această proprietate de vânzare te va impresiona cu siguranță.

Complexul este compus din 9 blocuri, fiecare conținând 9 apartamente, organizate în 3 tipuri distincte. 27 de apartamente penthouse cu solariu privat, 27 de apartamente la etaj cu terasă, și 27 de apartamente la parter cu teren privat. Toate apartamentele oferă priveliști deosebite către mare și Benidorm.

Fiecare apartament beneficiază de un design exclusivist și modern, cu cele mai noi tehnologii utilizate pentru confortul tău. Buna izolație termică și fonică, energia aerotermală, sistemul de aer condiționat, sunt doar câteva dintre dotările premium ale acestor apartamente. Mai mult, toate locuințele sunt complet echipate cu mobilier și electrocasnice.

Pentru a oferi o experiență de living de lux, complexul este proiectat într-un mediu privat și sigur. Beneficiezi de pază și supraveghere video permanentă, astfel încât să te poți bucura de maximum de intimitate și siguranță.

În cadrul complexului poți accesa facilități precum piscina comună, spațiile verzi, sala de fitness cu jacuzzi și vestiare, zona de recreere și locul de joacă pentru copii. De asemenea, complexul se află la doar câțiva kilometri distanță de cele mai importante atracții din zonă, cum ar fi parcul de distracții "Terra Mitica", plajele din Benidorm sau centrul comercial "La Marina". Mai mult, terenul de golf este situat la mai puțin de 2 km distanță.

Toate aceste avantaje sunt combinate cu o poziție privilegiată a complexului, la doar 45 de minute de Aeroportul Alicante-Elche și la 40 de minute de stația AVE din Alicante.

Nu rata această oportunitate unică de a cumpăra un apartament luxos într-unul dintre cele mai exclusiviste locații din Benidorm! Contactează-ne acum pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizită!
Denise Dobra Consultant imobiliar PropertyLAB
Tel: 0743 041 903

Cod proprietate 1705585

  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 4.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici