Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Central

Apartament exclusivist langa Primarie cu balcon si vedere spre Parc -

89.500 eur
ID 2859386
Apartamente | 54 m² | 2 camere
Arad, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 54 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 1
Tip imobil Casă/Vilă
Stare proprietate Renovată

Profi Imobiliare va propune spre achizitie un apartament de lux cu o panorama deosebita spre Parc- Malul Muresului, Primarie, Tribunal. Apartamentul este renovat integral in 2021 dupa indrumarile unui designer, este finisat cu mare atentie la detaliu, cu materiale de cea mai buna calitate si la un nivel superior.

Daca iti doresti sa inchiriezi sau sa achizitionezi un apartament modern intr-o zona deosebita a Aradului cu siguranta acest apartament este ceea ce cauti. Apartamentul este situat la etajul 1 al unei cladiri emblematice din Arad si are 1 living open space cu holul si bucataria cu loc de luat masa, dressing, baie mare cu cabina de dus, wc incastrat, bideu, spatiu pt masina de spalat, chiuveta cu corp de baie. De la intrare porneste o scara metalica cu trepte din lemn ce ne conduce la o supanta ce constituie un loc de domit generos si modern din care putem admira parcul Mihai Eminescu in fiecare dimineata cand ne trezim.

Apartamentul dispune de un balcon impunator cu iesire din living, se vinde complet mobilat, dotat si utilat cu totul nou, are S.C.D. de 95 mp si la S.U.D. de 57 mp si este situat la Km 0 al Aradului.

Mentionez ca accesul spre apartament se face printr-un hol imens si spatios cu usi masive si vitralii deosebite specifice anilor 1.900, geamuri refacute cu sticla noua fazetate pe interior, cu interior restaurat integral incercand sa se pastreze arhitectura imperiului austro-hungar.

Daca doriti un apartament deosebit, modern, ultracentral, amenajat dotat si mobilat la cheie, pozitionat in una din cele mai istorice cladiri din Arad nu ezitati sa ne contactati. Pret acestui apartament de lux este de 89 500 Euro.

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729954119, 0744326529. Profi Imobiliare Arad.



________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 4.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici