Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 1 cameră, Central

APARTAMENT LA CURTE COMUNA | ULTRACENTRAL

55.000 eur
ID 3288092
Apartamente | 31 m² | o cameră
Oradea, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 1
Suprafața utilă 31 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 2
Etaj parter
An finalizare construcție 1965
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Nemobilat

Brucken Imobiliare va propune spre vanzare un apartament situat ultracentral, pe str. Cuza Voda, intr-o curte comuna cu inca 5 vecini. Compartimentarea apartamentului este foarte practica, tot spatiul fiind folosit optim, astfel incat sa existe o zona de luat masa in continuarea bucatariei, din care se traverseaza intr-o camera mai mica, de trecere, pentru a ajunge in dormitor. Baia are si ea o dimensiune potrivita.
Cu o suprafata utila de 31.34 mp, acest apartament poate fi o varianta mai buna fata de unul la bloc, avand si o curte unde sa va puteti bucura de o gura de aer curat. Tot aici exista si o boxa pentru depozitare.
In plus, acest apartament este situat intr-o zona linistita, de case si la doar 500 m de Piata Unirii. Avand o pozitie centrala in Oradea, veti fi la doar cateva minute de mers pe jos de cele mai populare atractii turistice, magazine si restaurante, precum si de transportul public. In imediata apropiere se afla institutii scolare, Piata Unirii cu restaurante si cafenele, Primaria, Parcul Balcescu, Gradina Zoologica, magazine etc.
In concluzie, acest apartament va ofera oportunitatea unei locuinte mici, pentru o familie restransa, dar cu toate facilitatile la indemana, oferind astfel un stil de viata linistit, practic si confortabil, in mijlocul Oradiei.

Pentru a intra in posesia unui videoclip, pentru mai multe detalii, ori pentru stabilirea unei vizionari, ne puteti contacta la telefon, pe WhatsApp, email, sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea 2.2 kilometri
  • Oradea Vest 2.4 kilometri
  • Staţie tren 2.9 kilometri
  • Oradea Est 3.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici