Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 3 camere, Arcul de Triumf

Apartament Lux 3 camere 140 mp Clucerului Parcare Subterana

2.100 eur
ID 3337567
Apartamente | 136 m² | 3 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Arcul de Triumf
Număr camere 3
Suprafața utilă 136 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort Lux
Etaj 3
An finalizare construcție 2006
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 6
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Am placerea sa va prezint spre inchiriere un apartament deosebit situat intr-una dintre cele mai apreciate zone ale capitalei, Arcul de Triumf - B-dul Kiseleff.
Aflata mai exact pe Str. Clucerului, intr-un imobil construit in anul 2006, proprietatea se distinge prin stilul clasic si rafinat cu care a fost amenajata. Astfel, lemnul masiv si mobila clasica confera un aer aparte inca de la intrarea in apartament. Tablourile si celelalte opere de arta fac parte, de asemenea, din identitatea acestei locatii.
Cu o suprafata totala de 140 mp , cu un living generos de 65 mp , cele 3 camere ale apartamentului alcatuiesc un camin perfect atat pentru locuit cat si pentru a studia sau lucra uneori de acasa. Imobilul este dotat cu 2 bai , dintre care una in dormitorul matrimonial. Tot in dormitorul mai mare regasim si camera pentru dressing. Bucataria este mobilata si utilata complet cu cele mai bune electrocasnice, iar pe holul de intrare regasim de asemenea inca un spatiu care poate fi folosit ca dressing sau pentru depozitare.
Confortul locuitului in apartament este completat de calitatea vecinilor din intregul imobil, de siguranta si securitatea ridicata, iar amenajarea spatiilor comune este de asemenea un puncte forte al acestuia.
In subsolul cladirii regasim parcarea subterana, iar aici proprietatea beneficiaza de un loc de parcare.
Zona unde se afla blocul este una perfecta si bifeaza majoritatea criteriilor pe care le cautam in alegerea unei locatii de locuit. Astfel, inca de la iesirea din scara, regasim numeroase restaurante si terase, unele dintre cele mai apreciate din Bucuresti. Parcurile Herastrau si Kiseleff sunt la maxim 5-7 minute de mers pe jos. Majoritatea ambasadelor se afla la maxim 5-10 minute de mers cu masina, ceea ce face din acest apartament unul ideal si pentru personalul diplomatic al acestora. Supermarket-uri, scoli, gradinite, clinici medicale private si de stat sunt de asemenea in preajma.
Va astept cu drag la vizionare ! Proprietatea isi asteapta viitorii locatari !

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici