Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 2 camere, Astra

Apartament mobilat Urban Plaza cu parcare

525 eur
ID 3308537
Apartamente | 52 m² | 2 camere
Brasov, Brasov / Astra
Zona Astra
Număr camere 2
Suprafața utilă 52 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 7
An finalizare construcție 2021
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 10
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat complet, situat in Ansamblul Urban Plaza, bloc de tip D+P+10E, finalizat in 2021.

Apartamentul este situat la etajul 7/10, are o structura decomandata cu o suprafata construita de 76,27 mp si o arie utila de 52 mp cu urmatoarea componenta : living (18,1 mp) cu bucatarie open space (7,9 mp), hol (6,2 mp), debara (2,3 mp), dormitor (12,4 mp ), baie ( 4,7 mp ) si terasa de 8,5 mp cu pozitionare sudica .

Printre dotarile apartamentului amintim : mobilier living, dulap tip dressing, pat dublu cu saltea si canapea extensibila in living, bucatarie dotata si echipata complet ( plita pe gaz si cuptor electric si hota electrica marca Whirlpool, masina de spalat vase marca Electrolux si combina frigorifica Whirlpool), baie complet mobilata si utilata, dressing amenajat cu rafturi, masina de spalat automata Electrolux.

Apartamentul dispune de utilitati separate, cablu TV si conexiune internet ( chiriasul va incheia contract in nume propriu cu unul dintre furnizorii agreati), incalzire cu centrala termica proprie pe gaz marca Vaillant, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica, terasa deschisa si acoperita, loc de parcare suprateran inclus in pret.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 151,10
-Indice de emisii echivalent CO2/ 29,37
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri ( Carrefour, Kaufland, Selgros, Metro, MegaImage, LIDL, PenyMarket), mall-uri, scoli , gradinite, cabinete medicale, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Disponibilitate : liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza oricand pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 525 Euro /luna.

Conditii de inchiriere si Modalitate de plata : se solicita contract pe termen lung, garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna din contract si contravaloarea unei chirii lunare drept garantie.

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar.

Nu se accepta fumatul si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 51 metri
  • Staţie autobuz 67 metri
  • Staţie autobuz 344 metri
  • Staţie autobuz 433 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Brașov 3.2 kilometri
  • Bartolomeu 5.0 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici