Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Închiriere Apartament 2 camere, Tolstoi

Apartament modern 2 camere 42 mpu loc de parcare Tolstoi Alb

400 eur
ID 3487871
Apartamente | 42 m² | 2 camere
Alba Iulia, Alba / Tolstoi
Zona Tolstoi
Număr camere 2
Suprafața utilă 42 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 2
An finalizare construcție 2022
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%
Nr. locuri parcare 1

Apartament de inchiriat situat in Alba Iulia zona Tolstoi, la prima inchiriere ,cu o suprafata utila de 42 mp si o suprafata construita de 55 mp amplasata la etajul intermediar 2 intr-un imobil cu regim de inaltime de S+P+3E.

Apartamentul este compus din bucatarie+living utilata si complect mobilata, dispunand de cuptor cu microunde, plita, televizor, aragaz, masina de spalat haine/vase; o baie si un dormitor mobilat complet.
Apartamentul dispune de incalzire prin centrala proprie si calorifere, gresie, parchet, faianta, ferestre cu tamplarie de PVC si Termopan si usi celulare pe interor.
Mai beneficiezi si de o boxa pentru depozitare cu o suprafata de 5 mp la subsolul cladiri, oferindu-va oportunitatea de a o folosi ca spatiu de depozitare.
Acest apartament se ingrijeste si de siguranta masinii dumneavoastra astfel incat beneficiaza si de loc de parcare privat.

Proprietatea se afla intr-o zona cu acces facil catre: Santurile Cetatii, Mercur Mall dar si de institutii de stat, spatii comerciale, restaurante si spatii verzi.
Acest apartament face parte dintr-un imobil de tip bloc construit in 2022 cu o structura din zidarie de caramida acesta find si izolat pe exterior.
Utilitatii: apa, gaz, curent, CATV, fibra optica si canalizare.
Contorizarea acestuia este realizata prin: contor gaz, contor curent electic si apometre 

Pret: 400€
Cod ofertă / ID: P19192
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de inchiriat din Alba Iulia, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P19192

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici