Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 3 camere, Central

Apartament spațios cu 3 camere în Centrul Aradului(ID:26496)

425 eur
ID 3463148
Apartamente | 75 m² | 3 camere
Arad, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 75 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 1
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4

ID PROPRIETATE: 26496

Dorești să te muți împreună cu întreaga familie într-o zonă CENTRALĂ a Aradului? Ți-ar plăcea să locuiești la doar 200 m de primărie, aproape de piața mică și toate facilitățile care ți le oferă această zonă?

Apartamentul pe care urmează să ți-l prezentăm în continuare se află la etajul 1/4, vis-a-vis de Hotel Central, este spațios, decomandat, luminos și are 75 m2 utili. Suntem siguri că vei fi încântat să afli că acest apartament este total decomandat și că este compus dintr-un hol care asigură accesul la o sufragerie luminoasă cu balcon, o bucătărie modernă, două dormitoare și o baie. În chiria lunară este asigurat și un loc de parcare. Apartamentul are centrală termică pe gaz și aer condiționat, iar vederea este către Hotel Central. Centrul Aradului este o zonă extrem de căutată și în ceea ce privește locurile de parcare, însă nu și pentru tine. Încă un mare avantaj pe care acest apartament îl oferă este acela că dispune de un loc de parcare, astfel că te poți bucura de confort și din acest punct de vedere.

Suntem siguri că îți va plăcea tot ce îți oferă acest apartament, mai rămâne doar să ne contactezi, să te convingi că este așa cum spunem noi, iar apoi să te muți alături de cei dragi.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 3.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici