Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Apartament 2 camere, Malul Muresului

Apartament rafinat, Zona 300 Arad

79.800 eur
ID 3314656
Apartamente | 53 m² | 2 camere
Arad, Arad / Malul Muresului
Număr camere 2
Suprafața utilă 53 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 4
An finalizare construcție 1988
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1
Clasă energetică C
Posibilitate parcare Nu

VÂNDUT!!! cu 75.000 euro
Dacă vă doriți o locuință confortabilă, modernă și excelent poziționată, acest apartament este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Apartamentul este situat la etajul 4 , al unui bloc cu acoperiș de țiglă și este compus dintr-un living spațios și luminos, o bucătărie open-space complet utilată, dormitor, o baie și un balcon închis. Deține și o boxă la subsol.
Amenajat într-un stil contemporan, apartamentul dispune de finisaje de calitate superioară, inclusiv parchet din lemn masiv, ferestre termopane și centrală termică proprie. Bucătăria este dotată cu electrocasnice performante ce vă vor face viața mult mai ușoară.
De asemenea, locația este una excelentă, fiind situat la doar două minute de mers pe jos de Malul Mureșului și foarte aproape de mijloace de transport în comun și principale puncte de interes ale orașului.
Indiferent că sunteți în căutarea unei noi locuințe sau doriți să investiți într-un imobil, acest apartament este ceea ce căutați.
Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, contactați-mă la telefon: 0745 581 171 - Iulia Ciocu - Consultant imobiliar Agenția Acasă Arad

Cod proprietate: CP 1669686

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici