Vânzare

2 camere | 56 m²

Apartament tip studio, cu gradina, p+3, centru Popesti, a...

Bucuresti-Ilfov / Popesti Leordeni

59.900 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 56 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj Parter

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 3

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Nu

Nu include TVA Da

Ansamblu Rezidențial Da

Preț negociabil Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Proiectul este alcătuit din 3 blocuri tip boutique, cu regim mic de înălțime (P+3E), cu apartamente tip studio, cu grădina, apartamente de 2 și 3 camere, atât cu bucătărie open space cât și complet decomandate, pe un teren de 12.000 mp, cu deschidere la Șoseaua Leordeni, ce permite acces facil către oraș.
Statia de STB 440, 439 + noua linie de autobuz electric în apropierea ansamblului, grădiniță, școală și liceu în imediata apropiere.
Buget de finisaje generos, centrală proprie de apartament și încălzire în pardoseala, tamplarie PVC 5 camere - Salamander – culoare gri antracit exterior si alb la interior – sticla low-E, 4 anotimpuri, fațade ventilate, placate cu Alucobond, cu izolatia exterioara polistiren 10 cm + vata minerala 10 cm, balcoane cu balustrade din sticla fumurie laminata și securizata,  acces securizat în ansamblu.
Apartamentul prezentat este un studio, compus din living + Bucătărie (care se poate inchide), dormitor generos, hol de decomandate, baie cu geam. Se afla pe parter, are o mică grădina, ideală pentru relaxare.
Prețul acestuia este 59900 euro, preț la care se adaugă TVA. Se poate cumpara atât cu surse proprii cât și cu credit bancar și va oferim tot suportul necesar procesului de creditare.
Oferim discount pentru plata cash.
Comision 0, achiziția se face direct de la dezvoltator, fără costuri ascunse.
Poze cu caracter informativ, din portofoliul dezvoltatorului!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihaela Visan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare