Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
68.000 eur Apartament 2 camere zona Steaua
2 camere  •  52 m²  •  etajul 4  •  1980  •  decomandat
Slatina, OT, Steaua
28 feb.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Apartament 2 camere, Steaua

Apartamente si garsoniere noi Slatina- Comision 0%

68.798 eur
ID 3304096
Apartamente | 60 m² | 2 camere
Slatina, Olt / Steaua
Zona Steaua
Număr camere 2
Suprafața utilă 60 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 2022
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate În construcție
Număr niveluri imobil 6
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Alfamar Residence- Slatina este un ansamblu de 5 imobile cochete si exclusiviste, ce se diferentiaza prin design si o calitate deosebita a finisajelor, atat in exterior cat si in interior, materiale de o calitate superioara, solutii termice inovatoare si alte detalii pe care va invitam sa le descoperiti. Zona in care este amplasat ansamblul confera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea pe care ti-o poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri, proiectarea si executia in construire ireprosabile. In apropiere avem centre comerciale, locuri de joaca pentru copii, sala de fitness, saloane de infrumusetare si ingrijire corporala, cafenele, restaurante, terase, precum si mijloace de transport in comun.
Imobilele au un regim de inaltime P 6E si aveti posibilitatea de a alege una dintre cele 250 unitati locative formate din garsoniere, apartamente cu 2 si cu 3 camere, precum si penthouse-uri spectaculoase dotate cu terase spatioase. Va sunt puse la dispozitie locuri de parcare la exterior, ce pot fi achizitionate la preturi de 5.000 Euro TVA. Alfamar Residence- Slatina se intinde pe o suprafata de 13.000mp, iar pe langa cele 5 imobile mai regasim aici un complex comercial si 5.000mp de parc unde si locuri de joaca pentru copii.
Va invitam la o vizionare, ocazie cu care o sa vedeti ca Alfamar Residence- Slatina este cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand doriti să achizitionati un apartament nou modern, in mijlocul naturii! Puteti profita de acest moment pentru a va putea alege compartimentarea cea mai avantajoasa si privelistea pe care va doriti sa o vedeti de pe terasa apartamentului dumneavoastra. Daca vrei sa te convingi singur de calitatile proiectului Alfamar Residence- Slatina, fa o plimbare pana la noi. Calitatea face diferenta!

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Loctrans Slatina Stația 13 Decembrie 629 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Slatina 2.3 kilometri
  • Slatina 2.4 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici