Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Birou, Central

Birou CENTRAL 68 mp

544 eur
ID 2892195
Birouri | 68 m²
Bacau, Bacau / Central
Zona Central
Suprafața utilă 68 m²
Suprafaţă totală 68 m²
An finalizare construcție 2010
Tip imobil Bloc de apartamente
Stadiu construcţie Finalizat
Clasă birouri B
Înălţime spaţiu 3 m
Număr încăperi 3
Număr Grupuri Sanitare 3
Clasă energetică B
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 20+
 Nu include TVA

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre inchiriere un spatiu quot;la cheiequot; de birouri[ 2 unitati de 68 mp fiecare /sau ca intreg ! ] actualmente mobilat ca in imagini[ ACUM compartimentat ca in Schita ISU/Bucatarie/Birou Managerial/Camera Server/Sala Principala] cu o suprafata UTILA totala de 136 mp si intrare separata / acces non-stop cartela individuala in zona centrala a Mun.Bacau .

Spatiul initial open-space,este acum compartimentat[4 incaperi distincte /3 cu usa proprie],beneficiaza de iluminat natural direct OPTIMA si de iluminat artificial cu lampi de tip LED.Excelenta locatie pentru punct de lucru securizat al unei companii nationale ce necesita prezenta locala /activitati de consultanta sau/si servicii cu showroom prezentare produse.Costul pentru mentenanta spatiilor comune [apa,service instalatii inclusiv iluminat ,piese de schimb ,lifturi,manopera,curatenie grupuri sanitare si consumabile aferente , utilitati {inclus incalzirea si racirea spatiului}] se face in baza facturilor emise de furnizorii de utilitati.

Excelenta locatie-AUTORIZATIE ISU-pozitionata aproape de zona de ultracentral .Cladire moderna si mediu ambiental profesional ! Pret 9,5 EUR/MP tva inclus usor negociabil ! ID intern: 261

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Bacău 1.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici