Vânzare

4 camere | 90 m²

Cabana , 750mp, zona Bucin

Mures / Targu Mures
125.000 €

Rată estimată

2.803 Lei/lună

Avans (15%)

93.188 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 90 m²

Suprafață teren 1364 m²

Număr Băi 1

Numărul de locuri de parcare 2

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va prezinta cabană montană , oportunitatea perfectă de a scăpa de agitația urbană și de a te bucura de frumusețea și liniștea naturii.

Cu o suprafață generoasă de 750 mp de teren și o amprentă la sol de 110 mp, această cabană oferă spațiu și confort într-un cadru idilic. Cu o suprafață totală construită de 90 mp, proprietatea este ideală pentru ca o casa de locuit sau găzdui weekenduri de poveste.

Langa cabana exista un parau cu apa repede si limpede de munte. Aerul curat, brazi, iarba si apa de munte creaza peisajul idilic pentru o relaxare autentica in mijlocul naturii.

La parter, cabana dispune de un salon primitor, o bucătărie spațioasă, o baie și un dormitor confortabil. Etajul oferă 3 camere luminoase.

Construcția solidă din bârne de lemn cu izolatie di lambriuri asigură un aspect rustiс și o izolare termică eficientă, asigurând confortul pe tot parcursul anului.

Pe lângă frumusețea și confortul interior, această cabană beneficiază și de o parcare generoasă și teren cu amenajari pentru diverse activități în aer liber, cum ar fi:
-Foisor frumos, recent construit
-grătar
-grădină
-șemineu în aer liber
-zonă de picnic
-bucătărie 
-terasă la soare

Cumparatorul se mai poate bucura de un CIUBAR modern incalzit.

Electricitatea este oferita de panouri solare, apa din fantana prin pompa, internetul prin fibra optica. Incalzirea este asigurata de un cazan pe lemne si intretinuta prin buna izolare a casei.

Nu rata oportunitatea de a deține propria ta cabană montană(sau casa de locuit) și de a începe să creezi amintiri de neuitat în mijlocul naturii!


Cod ofertă / ID BLITZ: P127070
Id intern: P127070

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare