Vânzare

1 camere | 36 m²

Cabana Tiny House, Sirnea

Brasov / Sirnea

69.000 €

Specificații

Număr camere 1

Suprafața utilă 36 m²

Suprafață teren 1000 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va prezinta Cabana Tiny House din satul Șirnea, un refugiu modern și confortabil, construită din lemn și izolație cu vată bazaltică de 20 cm, asigurând o eficiență termică excelentă. Cu o priveliște uimitoare către munții Bucegi și Piatra Craiului, aceasta este locul ideal pentru o escapadă în natură.

Întreaga cabană este complet utilată, având mobilă de bucătărie dotată cu cuptor cu microunde Samsung, plită, frigider, boiler electric și electrocasnice precum cafetieră și toaster. Aerul condiționat cu invertor asigură un climat plăcut, iar sistemul Wi-Fi menține conectivitatea. Pentru un plus de sustenabilitate, cabana dispune de o fosă ecologică și un sistem de panouri solare de 3 kW cu acumulatori pentru stocarea energiei.

În exterior, se găsesc leagăne, masă și scaune, hamace, și un loc de grătar cu vatră pentru foc de tabără. Iluminatul decorativ pe terasă creează o atmosferă plăcută. Terenul este împrejmuit cu gard de protecție. Finalizată în 2024, cabana este ideală atât pentru vacanțe, cât și pentru închiriere pe platforme gen Airbnb.

Va asteptam la vizionare!
Cod ofertă / ID BLITZ: P132460
Id intern: P132460

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare