Vânzări
Închirieri
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Cabana turistica Platoul Glavoi Pietroasa Padis-Cetatile ...

56.900 eur
ID 3168439
Hoteluri/Pensiuni
Pietroasa, Bihor / Central
Zona Central
Suprafața utilă 74 m²
An finalizare construcție 1984
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
 Preț negociabil

Vă propunem spre vânzare în reprezentare exclusivă, COMISION 0 % la cumpărător o cabană turistică construita din lemn situata în inima Parcului National Apuseni, in zona Platoului Glavoi - Depresiunea Balileasa, renumita pentru rezervatiile naturale si obiectivele turistice unice, respectiv Pietrele Galbenei, Avenul Bortig, Ghetarul Focul Viu, Cetatile Ponorului, Cetatile Radesei, Ruginoasa,Valea Sighiselului, Valea Aleului, Pietrele Boghii, Platoul Padis, Pestera Ursilor, Poiana Florilor, Pestera de la Zapodie etc.
Cabana este construita din lemn, pe o fundatie din beton, cu acoperis din tabla, are 3 incaperi, dar necesita renovare totala, aceasta nefiind utilizata de mai mult timp. Are o suprafata utila de 74 mp constand in cabana din lemn si o anexa gospodareasca tot din lemn, dispuse pe un teren de 112 mp. Exista posibilitatea concesionarii unei suprafete mai mari de teren odata cu perfectarea actelor de vanzare-cumparare, aspect care cade in sarcina vanzatorului, pe care ulterior se pot edifica noi constructii. Este construita pe un singur nivel cu posibilitatea amenajarii podului cu ocazia renovarii sau chiar extinderea cu o mansarda si pod amenajabil.
Cabana se afla la 2,5 km. de intersectia cu drumul ce duce spre Padis -DJ 763, pe un drum actualmente pietruit, care urmeaza a fi modernizat, inclusiv electrificat, in anul 2025, printr-o finantare a consiliului judetean din fonduri proprii si europene, ceea ce va duce la cresterea valorii terenurilor din zona, implicit a gradului de atractivitate a intregii zone, aspect ce nu este de neglijat; in prezent, in afara de aceasta proprietate, aici se mai afla cladiri permanente doar cele ale Salvamont Bihor, Jandarmeriei si cantonului silvic Pietroasa, celelalte spatii fiind amenajate cu caracter temporar, ceea ce confera proprietatii cel putin dublarea valorii dupa reamenajare (vezi foto de prezente din portalul Imobile eTerra) si totodata posibilitatea includerii in circui. Totodata, platoul Glavoi constituie o zona de agrement pentru turisti prin posibilitatea camparii pe intreaga perioada a sezonului estival.
Este locul ideal de recreere cu familia, oferind o priveliște de vis, dar poate constitui si o oportunitate de afacere turistica, avand in vedere ca este singura cabana construita pe un teren inscris in cartea funciara, dat fiind faptul ca se afla intr-o zona de rezervatie naturala unde asemenea proiecte de construire nu mai pot fi obtinute. Zona este frecventata de catre foarte multi turisti, atat romani cat mai ales straini, in toate perioadele anului, fiind punctul de plecare pe potecile de munte din Parcul National Apuseni si spre celelalte atractii turistice: Ghetarul Focul Viu, Cetatile Ponorului, Izbucul Galbenei si Piatrele Galbenei, Avenul Bortig, Cascada Evantai, pestera de la Caput, Ghetarul de la Barsa, Poiana Rotunda, Platoul Carstic Lumea Pierduta etc.
Va invit cu drag la vizionare, iar pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie!

Solicită vizionarea proprietății

Cabana turistica Platoul Glavoi Pietroasa Padis-Cetatile ...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
20 Aprilie
Duminică
21 Aprilie
Luni
22 Aprilie
Marți
23 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Cabana turistica Platoul Glavoi Pietroasa Padis-Cetatile ...
Moise Pantea Consultant imobiliar RE/MAX Family
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3168439
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici