Vânzări
Închirieri
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Pensiune cu 13 camere de vânzare in Bulz

297.000 eur
ID 3403099
Hoteluri/Pensiuni
Bulz, Bihor / Central
Zona Central
Suprafața utilă 659 m²
An finalizare construcție 2007
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 13
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 10-20
 Preț negociabil

Îmi face o deosebită plăcere să vă prezint spre vânzare această proprietate unică, situată în localitatea Bulz, județul Bihor. Bulz este un sat fermecător înconjurat de peisaje muntoase spectaculoase, păduri dese și câmpuri pitorești. Datorită amplasării într-o zonă atât de frumoasă poate fi o alegere excelentă ca și casă de vacanță precum și o bună oportunitate de business.
Suprafețele generoase ale casei și compatimentarea existentă permit funcționarea ca pensiune, de altfel până de curând proprietatea a funcționat în regim turistic.
Dispunerea proprietății:
Pe un teren de 1100 mp regăsim construcția de aproximativ 830 mp, pe 3 nivele,:
-Demisolul este amenajat ca și cramă, cu acces atât din curte cât și din interiorul casei.
-Parterul este compus din: zonă de recepție, spălătorie, 3 băi, 2 dormitoare și un apartament generos cu living, dormitor și baie proprie. De asemenea la parter regăsim bucătăria complet mobilată și utilată, cameră pt alimente, camera tehnică, sala de mese și un living spațios cu șemineu din piatră,
-Etajul este compus din 7 camere, fiecare cu baie proprie. La etaj există, de asemenea spălătorie și uscătorie. Fiecare cameră oferă o vedere minunată către peisajul înconjurător, oferind o ședere relaxantă și liniștită.
-Podul este pregătit pentru încă 4 camere, fiecare cu baie proprie (au fost aduse și la acest nivel instalații pentru apă, scurgeri pentru băi și curent).
Arhitectura proprietății este caracteristică zonei, respectând specificul local, însă cu un aer boem și confortabil. Clădirea este construită într-un stil tradițional, cu elemente din lemn, piatră și granit, ce se îmbină armonios cu natura înconjurătoare.
Proprietatea dispune și de diverse facilități pentru agrement și relaxare. O piscină în aer liber care oferă o oază de răcoare în zilele călduroase de vară. Piscina este dotată cu instalație de recirculare, filtrare și încălzire a apei.
Filigoria de 40 mp, cu un cuptor din piatră și mobilată adecvat, permite oaspeților să se bucure de mese în aer liber pe toată perioada șederii.
În concluzie, această proprietate superbă din Bulz, Bihor, oferă o experiență autentică și liniștitoare în mijlocul frumuseții naturale a zonei. Este locul ideal pentru evadările în natură și descoperirea tradițiilor autentice ale acestei regiuni fascinante.
Dacă ați reusit să vedeți potențialul extraordinar pe care această proprietate îl prezintă , vă rog să mă contactați pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare!
Agenția nu percepe comision de la cumpărător!

Solicită vizionarea proprietății

Pensiune cu 13 camere de vânzare in Bulz

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bulz 2.5 kilometri
Contactează utilizatorul
Pensiune cu 13 camere de vânzare in Bulz
Sorina Anton Consultant imobiliar RE/MAX Prime Capital
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3403099
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici