Vânzare

8 camere | 175 m²

Casa de oaspeti in Praid, str. Minei

Harghita / Praid
79.900 €

Rată estimată

1.791 Lei/lună

Avans (15%)

59.565 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 8

Număr Băi 2

Suprafața utilă 175 m²

Suprafață teren 662 m²

An finalizare construcție 1998

Nu include TVA Nu

Mobilat și Utilat Parțial

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

De vanzare casa de oaspeti in Praid (str. Minei nr. 63/B), jud. Harghita, langa Brutaria Sandor si vizavi de Casa Piratilor. Imobilul este situat intr-o zona frecventata, la cca. 600 metri de strand, welness si canionul de sare si la cca. 800 de metri de salina si casa de fluturi.

Casa fost construita in 1998 din caramida si lemn, are regimul de inaltime de S P M si suprafata utila de 175,4 msup2; (amprenta la sol 76,5 msup2;). Terenul aferent are suprafata de 662 msup2;, cu o deschidere la drum de 37,9 metri.

Compartimentare: bull; la subsol bucatarie, hol si o camera; bull; la parter 4 camere, hol si baie; bull; la mansarda 3 camare si o terasa. Dotari si finisaje: bull; Structura din caramida si lemn bull; Fara izolatie termica bull; Acoperita cu tigla ceramica bull; Usa de intrare si usile interioare din lemn bull; Tamplarie din lemn fara termopan bull; Podele: dusumea in camere si holul de la parter, gresie in bucatarie, baie si holul de la subsol bull; Pereti: lavabil in camerele de la parter, bucatarie, baie si holuri, lambriu in camerele de la mansarda.

Icirc;ncalzirea casei este asigurata cu combustibil solid prin soba de metal, iar apa calda cu boiler electric. Imobilul este racordat la utilitati (curent electric, apa, canalizare). Casa necesita renovare generala.

Pret: 79.900 EUR - negociabil.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Sandor Dorin

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare