Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

Casa, 120 mp, 3 dormitoare, 500 mp teren, la 5 minute de Met

168.000 eur
ID 3647335
Case - Vile | 120 m² | 3 camere
Bistrita, Bistrita-Nasaud / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 120 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Nr. locuri parcare 2

Blitz va propune spre vanzare o casa noua și moderna, cu o amenajare deosebită, amplasata intr-un loc special din oras, la doar 4 min de Parcul Municipal, cu o panorama superba asupra Bistritei.

Construită în 2022/2023, casa oferă 120 mp utili, la care se adaugă terase cu suprafata totala de 40 mp și un teren înconjurător de 500 de metri mp.

Casa este dispusa pe doua niveluri, parter si etaj. La parter, dupa holul de la intrare, exista un living spatios, bucataria cu spatiu de dining, o camara, o debara, o baie, o incapere cu functiune de dressing/birou. La etaj, exista 3 dormitoare spatioase si foarte luminoase, doua bai (una cu intrare din dormitorul principal), doua dressinguri. Planseul dintre etaj si pod este turnat din beton, oferind astfel soliditate si durabilitate imobilului. In pod, exista un spatiu generos pentru depozitare.

Pe langa pozitia deosebita, un alt avantaj-cheie al acestei case este calitatea superioară a materialelor folosite în construcție. De la structura din cărămidă Porotherm care asigură rezistența și durabilitatea, la izolația Austrotherm de 15 cm grosime ce contribuie la menținerea confortului termic, toate detaliile au fost gândite pentru a asigura un mediu de trai optim. Sistemele de ferestre si usi Salamander și acoperișul din țiglă Bramac contribuie la izolarea termică și fonică.

Interiorul casei impresioneaza la fel de placut. Cu finisaje precum placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare/mobilier super premium, vopseluri speciale, incalzire in pardoseala, fiecare cameră sau baie emana eleganță și rafinament.
Designul interior și amenajarea spațiilor comune au fost gândite astfel încât să satisfacă nevoile unei familii, oferind zone de relaxare și socializare.

Prețurile flexibile oferă două opțiuni atrăgătoare: 167000 euro nemobilată și 173000 euro mobilată. Alegerea între aceste variante depinde de preferințele și nevoile fiecărui potențial cumpărător.

În plus, amplasarea și caracteristicile casei o fac ideală pentru o familie cu copii. Spațiul generos al interiorului casei, al terasei si al curtii, imprejmuita cu gard de beton si fier, reprezinta un loc sigur si placut de joaca si recreere pentru familiile cu copii.

Construita si finisata cu atenție la detalii, cu posibilități multiple de personalizare, această proprietate este o oportunitate in acest moment, tinand cont de ofertele existente in piata.
Cod ofertă / ID BLITZ: P92941
Id intern: P92941

Solicită vizionarea proprietății

Casa, 120 mp, 3 dormitoare, 500 mp teren, la 5 minute de Met

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa, 120 mp, 3 dormitoare, 500 mp teren, la 5 minute de Met
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3647335
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici