Vânzare

4 camere | 300 m²

Casa 2 balcoane, supraveghere video, filigorie, 700 mp teren

Alba / Ciugud

265.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 300 m²

Suprafață teren 700 m²

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Numărul de locuri de parcare 3

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz propune spre vanzare o casa individuala in comuna Ciugud, in vecinatatea municipiului Alba Iulia, cu regim de inaltime D+P+1, fiind compartimentata astfel: 
La subsolul casei se afla 2 garaje de 56,28 mp si 2 boxe de depozitare de 38,94 mp, inclusiv o camera tehnica in care se afla centrala termica.
La primul nivel al casei vei gasi un living spatios si modern, un dormitor, o baie și o bucatarie complet mobilata si utilata, dotata cu electrocasnice de ultima generatie.
La al doilea nivel vei descoperi 2 dormitoare, un dressing impunator si o baie spatioasa, unde vei putea sa te relaxezi intr-un spatiu intim si confortabil.
Proprietatea dispune de toate dotarile de care ai nevoie, sistem de supraveghere video, sistem de irigare spatiu verde, inclusiv o centrala termica individuala cu instalatie prin pardoseala si calorifere, care iti va asigura o temperatura optima in fiecare camera si un sistem de supraveghere video, care iti va oferi siguranța si confortul de care ai nevoie. Finisata cu materiale de calitate superioara, aceasta casa dispune de pardoseala din gresie, izolatie termică exterioara, acoperis din tigla si geamuri termopan cu 3 foi de sticla pe rame de PVC, care permit accesul natural al luminii in interiorul casei pe tot parcursul zilei.
Cele 2 balcoane de 8 mp sunt amplasate strategic pentru a-ti oferi o priveliste spre natura, iar pentru un plus de confort filigoria contine toate utilitatile pentru a gati preparate delicioase impreuna cu familia sau prietenii.
Amplasata pe un teren cu o suprafața de 700 mp, aceasta casa cu 4 camere este perfect compartimentata, cu o filigorie de 30 mp si cu o curte modern amenajata unde te poti bucura de momente de relaxare alaturi de familie si prieteni.
Cod ofertă / ID BLITZ: P92798
Id intern: P92798

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare