Vânzare

5+ camere | 220 m²

Casa 220 mp, 1400mp teren

Cluj / Dej
125.000 €

Rată estimată

2.803 Lei/lună

Avans (15%)

93.188 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 220 m²

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 1400 m²

Număr Băi 2

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Parțial

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz vă ofera spre vânzare o proprietate deosebită, situată la doar 3 km de Dej, într-o zonă liniștită și intimă, înconjurată de copaci și cu acces facil de pe un drum asfaltat. Casa dispune de o suprafață utilă generoasă de 220 mp, fiind desfășurată pe două niveluri și oferind 9 camere spațioase, 2 băi și o bucătărie. Este parțial mobilată și a fost renovată recent, oferind un aspect decent și îngrijit.

Terenul aferent are o suprafață de 1400 mp, complet împrejmuit, ideal pentru cei care își doresc intimitate și confort într-o zonă verde și retrasă. Proprietatea este extrem de versatilă și se pretează pentru diverse activități comerciale, fiind perfectă pentru a fi transformată într-o pensiune, hotel, restaurant, grădiniță sau chiar un cămin de bătrâni.

Aceasta este o oportunitate rară pentru cei care doresc să locuiască sau să investească într-un loc deosebit, aproape de natură, dar totodată la mică distanță de oraș. Nu ratați ocazia de a achiziționa această proprietate cu potențial ridicat! Va asteptam la vizionare!
Cod ofertă / ID BLITZ: P132186
Id intern: P132186

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare