Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Dealuri Oradea

Casă 3 cam si anexe de vanzare/schimb cu ap.2 cam. pe ca...

109.200 eur
ID 3189025
Case - Vile | 78 m² | 3 camere
Oradea, Bihor / Dealuri Oradea
Număr camere 3
Suprafața utilă 78 m²
Suprafață teren 740 m²
An finalizare construcție 2004
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Parțial
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire
 Preț negociabil
 Demisol

Va propunem spre vanzare, în reprezentare EXCLUSIVA și COMISION 0% pentru CUMPARATOR (sau la schimb cu un apartament cu una sau doua camere plus diferenta din partea cumparatorului) o casa familiala/gospodarie situata in Oradea, pe Calea Adevarului, la aprox 2 km. de Aquapark Nymphaea si 1000 m de Spitalul Judetean.
Gospodaria este formata din doua corpuri de cladire, astfel:
- o casa cu o suprafata construita de 86 mp, construita in anul 2004 din caramida, parter, demisol si pod amenajabil, compusa din 3 camere (2 dormitoare si un living), bucataria amenajata la demisol, baie, camara alimente, un hol si o terasa acoperita; in partea din spate a cladirii, podul acesteia ofera posibilitatea amenajarii unei camere, un mic hol si o baie; structura cladirii ofera conditii de realizare a unei mansarde sau amenajare a podului existent, oferind conditii optime pentru doua familii, una la parter si una la mansarda/pod amenajabil.
- un corp de cladire nou construit din BCA format din garaj spatios prevazut cu canal, magazie pentru lemne, bucatarie de vara si o pivnita pentru alimente. Tot in curte, in partea din spate se afla anexe gospodaresti, destinate pentru depozitare, pasari de curte etc.
Incalzirea cladirii se face cu lemne, fiind amenajate doua sobe de teracota, iar apa calda este realizata prin doua boilere electrice (baia si bucataria). Gazul este disponibil pentru racordare.
Gospodaria se afla pe un teren de 740 mp, inclinat, ceea ce ofera o panorama frumoasa, avand un front stadal in partea de sud la calea Adevarului de 18 ml si unul de aprox. 3 metri in partea de nord, respectiv de sus a terenului, suficient pentru accesul cu mijloace auto si pentru noul proprietar de a pune in valoare terenul ce constituie actualmente gradina pentru a edifica o noua constructie, ceea ce poate creste valoarea intregii proprietati; se intinde pe un platou ascendent spre nord, cu latura superioara mai ingusta decat cea de la frontul stradal. In spatele curtii se afla o gradina pe care se afla plantati mai multi pomi fructiferi, gradina de legume cu posibilitatea de udare si, in curs de realizare, o mica sera de legume. Intreaga proprietate este ingradita cu gard de sarma impletita cu stalpi metalici sau din beton.
Accesul din strada se realizeaza printr-o poarta auto si una pietonala, curtea si garajul oferind posibilitatea dezvoltarii / amenajarii unui atelier mecanic sau de orice fel; strada este asfaltata si prevazuta cu trotuar.
Clădirea principala este certificata in clasa energetica C. Proprietatea se vinde semimobilata sau nemobilata si este disponibila imediat. Este racordata la apa, curent, canalizare iar prin fata casei trece conducta de gaz. Casa necesita o mica reamenajare nefiind terminata in totalitate, este partial izolata termic, dar locuibila, cum dealtfel este si in prezent. Se preteaza atat pentru locuit cat si sediu firma/atelier reparatii auto/vulcanizare etc.
Vă aștept cu drag la vizionare!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Staţie tren 2.2 kilometri
  • Oradea Est 2.6 kilometri
  • Oradea 2.6 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici