Vânzare

3 camere | 154 m²

Casa 5 camere in Totoreni

Bihor / Totoreni
65.000 €

Rată estimată

1.457 Lei/lună

Avans (15%)

48.458 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Preț negociabil Da

Suprafața utilă 154 m²

Suprafață teren 1076 m²

Număr camere 3

Niveluri imobil 12+

An finalizare construcție 1965

Număr Băi 3+

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare Nu

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Casa cu 5 camere in Totoreni.
 oDe vanzare casa in Totoreni ccompusa din trei cladiri.  Cladirea de la strada este formata din  3 camere hol si baie in suprafata de 92 mp. si este izolata cu polistiren de 5 cm. Cea de a doua cladire se compune din bucatarie si doua camere in suprfata de 62mp, Cele doua cladiri sunt renovate, turnata sapa, refacuti peretii si tavanele. Au ca imbunatatiri gresie, faianta, parchet laminat, ferestre termopan, usi de interior noi si usa de intrare din termopan. Acoperisul este nou, instalatia de curent si de apa sunt noi. In locuinta sunt montate calorifere noi, mai trebuie achizitionata centrala termica.  Cea de a treia cladire arw destinatie de sura sau garaj, la alegere.
Proprietatea mai detine o curte si gradina, si este la doar 7 km de orasul Beius. Se poate opta si pentru un schimb cu apartament de 2 sau 3 camere in Beius sau in Oradea.
Daca visezi la o locuinta linistita, departe de agitatia urbana, dar suficient de aproape pentru a avea acces facil la toate facilitatile orasului, aceasta casa este alegerea perfecta pentru tine!
Suprafata terenului este de 1076 mp.
Aceasta casa primitoare ofera o atmosfera calda si confortabila, ideala pentru familii sau pentru cei care cauta un refugiu relaxant. Curtea si gradina sunt perfecte pentru petrecerea timpului in aer liber, gratare cu prietenii sau cultivarea propriilor legume si flori.
Beneficiezi de intimitate si liniste avand in acelas timp avantajul apropierii de oras, unde gasesti tot ce ai nevoie magazine, scoli, spitale si elte servicii esentiale.
Descopera locuinta de vis intr-o zona pitoreasca si linistita, la doar cativa pasi de oras!
Pentru mai multe detalii si programari, vizionare te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0749269451 , 0739056859 sau email [email protected]

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului SIMONA MARIA

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare