Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa 3 niveluri, zona linistita

169.000 eur
ID 3624913
Case - Vile | 220 m² | 5+ camere
Dej, Cluj / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 220 m²
Suprafață teren 250 m²
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Parțial
Nr. locuri parcare 3

Această elegantă proprietate, amplasată într-o zonă deosebit de liniștită și plină de charme a orașului, reprezintă o oază de confort și rafinament pentru cei ce își doresc un stil de viață îmbietor și relaxant. Cu o suprafață generoasă de 220 metri pătrați utili, dispusă pe trei niveluri, această locuință oferă un cadru perfect pentru o viață în armonie cu natura și confortul modern.

Demisol:
La nivelul demisolului, întâmpinăm două camere spațioase, care pot fi adaptate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui locatar. Această zonă poate servi atât ca spațiu de relaxare, cât și ca birou sau loc de depozitare.

Parter:
Parterul impresionează printr-o atmosferă primitoare și elegantă, oferind două camere luminoase, ideale pentru a fi transformate în living și sufragerie. Un hol generos leagă aceste spații, creând un flux plăcut în interiorul casei. De asemenea, parterul dispune de o baie modernă, complet utilată și amenajată cu gust.

Etajul 1:
La primul etaj, descoperim două dormitoare confortabile, iluminate natural, care oferă o oază de liniște și odihnă. Un hol spațios leagă aceste camere, oferind un plus de intimitate și funcționalitate. De asemenea, etajul dispune de o baie elegantă, complet utilată, precum și de un balcon generos, perfect pentru a savura o cafea în aer liber sau pentru a admira frumusețea împrejurimilor.

Exterior:
Proprietatea este înconjurată de o curte îngrijită și spațioasă, unde locatarii se pot bucura de momente de relaxare în aer liber sau pot organiza diverse activități recreative alături de familie și prieteni. De asemenea, accesul facil către curte și anexe de pe două străzi asigură un plus de comoditate și accesibilitate.

În concluzie, această superbă casă reprezintă o oportunitate rară de a trăi într-un ambient liniștit și exclusivist, beneficiind în același timp de toate facilitățile și confortul unei locuințe moderne și bine amenajate. Un loc perfect pentru a vă crea amintiri de neuitat alături de cei dragi!
Cod ofertă / ID BLITZ: P102263
Id intern: P102263

Solicită vizionarea proprietății

Casa 3 niveluri, zona linistita

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 870 metri
  • Staţie autobuz 1.1 kilometri
  • Staţie autobuz 1.1 kilometri
  • Staţie autobuz 1.1 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Dej Călători 855 metri
Contactează utilizatorul
Casa 3 niveluri, zona linistita
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3624913
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici