Închiriere

4 camere | 110 m²

Casa 4 camere mobilata utilata cartier Izvor

Brasov / Tarlungeni
800 €

Rată estimată

18 Lei/lună

Avans (15%)

596 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Preț negociabil Nu

Suprafața utilă 110 m²

Suprafață teren 400 m²

Număr camere 4

Niveluri imobil 1

An finalizare construcție 2024

Număr Băi 1

Numărul de locuri de parcare 3

Ansamblu Rezidențial Da

Posibilitate parcare Da

Stare proprietate Nouă

Utilități Curent, Apă, Încălzire

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Agentia imobiliara VIP Imob propune spre închiriere o casa individuala spațioasa, situata în cartierul Izvor - Tarlungeni, Brasov. Casa este la prima inchiriere, are o suprafata utila de 110.00 mp., este asezata pe 400.00 mp de teren, avand urmatoarea compunere: bucatarie si camera de zi in sistem "open space", hol, 3 dormitoare (dintre care 1 cu baie proprie), 2 bai, terasa, loc de parcare ce poate acomoda 3 autoturisme, gradina, oferind un spațiu bine organizat și confortabil.

Încălzirea spațiului și apa calda menajera se realizează prin intermediul unei pompe de caldura marca Ferroli de 8KW, avand incalzire in pardoseala.
Casa este disponibila pentru închiriere incepand cu luna octombrie, complet mobilata și echipata, conform fotografiilor de prezentare. Dotările includ cuptor electric, plită electrică, hotă, mașină de spălat rufe și frigider, asigurând toate condițiile necesare pentru un trai confortabil. 

Pentru această proprietate se solicită plata chiriei în avans pentru o lună, plus o garanție, iar utilitățile se plătesc separat de prețul chiriei. Această proprietate este listată prin intermediul agenției imobiliare VIPIMOB, iar comisionul pentru chiriași reprezintă 50% din valoarea chiriei pentru o lună.

Facilitatile zonei: mijloace de transport in comun, farmacie, magazine alimentare, medic de familie, cabinet veterinar si pet shop, restaurant, balon fotbal, frizerie/coafor, etc.

Pentru mai multe detalii si vizionari: 0785 025 025 - Claudiu Blaj.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Claudiu Blaj

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare