Vânzare

4 camere | 151 m²

Casa constructie P+M cu 4 camere, in centrul comunei Vladimi

Arad / Vladimirescu

141.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 151 m²

An finalizare construcție 2016

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 522 m²

Număr Băi 2

Comision cumpărător 0%

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P11979

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă construită pe doua nivele situată în centrul comunei Vladimirescu pe o stradă privată și foarte liniștită, cu o suprafață totală a terenului de 522 mp și construcție de 83 mp amprenta la sol.

Casa ca și structură este din carămidă BCA, fundație de beton, izolație exterioară de 10 cm, finisată la gri, având niveluri de construcție P+M edificată in anul 2016. Acoperișul este din tablă metalică, proprietatea dispune de geamuri termopan și uși interioare prevăzute cu sticlă tip oglindă.

Ca și construcții regăsim casa principală cu destinație rezidențială, fiind compartimentată la parter cu hol de acces, living generos, prevăzut și cu loc de luat masa, spațiu foarte bine iluminat, reprezentând punctul central al casei, cu o suprafată de aproximativ 50mp, care se unește cu bucătăria open space, total mobilată și utilată.

De asemenea la parter regăsim o baie generoasă prevăzută cu cadă, boiler și geam de aerisire. Din sufragerie se poate ieși pe terasa acoperită și îngrădită cu o suprafața de 15 mp, unde se poate petrece timp de calitate cu familia sau cei dragi, prelungindu-se in curtea interioară. Accesul la etaj se face printr-o scară interioară având balustradă din fier forjat frumos decorată, aici regăsind un hol de acces generos, două dormitoare fiecare de 20 mp mobilate și o a treia încapere cu o suprafața de 12 mp care poate fi utilizat dupa dorința proprie, nefiind mobilat. Două dintre dormitoare au ieșirea pe balconul împrejmuit cu balustrada din fier forjat, cu o suprafata de 7 mp, pe care îl regăsim pe fațada casei. Etajul dispune și de o baie finisată parțial, prevăzută cu cabina de duș și geam de aerisire, cât și acces către podul casei.

În curtea casei amenajată cu gazon, mai regăsim un grătar construit din cărămidă cu loc de depozitare a lemnelor, un balansoar de grădină, acoperit și o livadă cu diferiți pomi fructiferi. Imobilul mai deține și o anexă generoasă în care se pot depozita diferite lucruri.

Încalzirea locuinței se realizează cu șemineu pe peleți tip centrală 25 kw, realizând confortul energetic al locuinței fiind foarte economică.

Proprietatea dispune de sistem de supraveghere video, împrejmuită cu gard de beton, iar accesul către aceasta realizandu-se pe poarta cu sistem de deschidere automată. Locuința se vinde mobilată și utilată, aflându-se la două minute de centrul comunei, stație de tramvai, farmacii, supermarketuri, iar în proximitate regăsim grădiniță, locuri de joacă.

Preț 141.000 euro, comision 0% la cumpărător, ușor negociabil.

Agent Exclusiv Golden Real Estate.


Id intern: P11979

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Minodora Bencecan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare