Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Casă - Vilă 4 camere, Central, comision 0%

Casa Corbeanca, Tamasi, Ilfov | 40 minute intrare Bucuresti

1.000 eur
ID 3514927
Case - Vile | 185 m² | 4 camere
Tamasi, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 185 m²
Suprafață teren 650 m²
An finalizare construcție 2021
Stare proprietate Bună
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Climă

Poti vedea mai detaliat proprietatea in prezentarea video, aceesand contul nostru de YOUTUBE. Cauta-ne contul pe Youtube Andaros Imobiliare :D si vizioneaza de la distanta proprietatea.

Imobilul este situat in Tamasi, Ilfov, in Comuna Corbeanca. Pentru un proprietar care trebuie sa se deplaseze frecvent in Bucuresti si are nevoie de o locuinta care sa-i permita accesul destul facil la intrarea in oras, zona unde se afla amplasata casa poate fi potrivita. De la locatia casei cu masina personala parcurgi o distanta de aproximativ 40 minute pana la intrarea in zona de Nord a Bucurestiului.

Locatia este amplasata pe o straduta adiacenta cu iesire imediata la drumul principal, Soseaua Unirii, o straduta imprejmuita in mare parte de case, vile si cateva locatii comerciale. Strada la care are iesire casa este linistita si neaglomerata, tranzitata in cea mai mare parte de locuitorii din zona si de vecini.

Proprietatea face parte dintr-un complex rezidential format din 6 locuinte individuale, asadar, vei trai intr-o comunitate intima si restransa alaturi de vecinii tai din cele 5 case ce le apartin. Fiecare casa este imprejmuita de gard si are propria curte, lucru care permite familiei tale sa se bucure in voie de spatiul ce apartine proprietatii. Daca esti parinte, poti supraveghea linistit si usor activitatile celor mici in propria curte. Curtea este amenajata cu iarba de gazon, cu diferiti arbusti si pomi fructiferi. Poti parca cu usurinta in curte, suprafata disponibila este mai mult decat suficienta pentru 3 autovehicule.

Casa are 189.5 mp suprafata utila. Parterul cuprinde living, 3 dormitoare, bucatarie si zona de dinning, 3 bai, holurile, dressingul. Intreaga proprietate este amplasata pe un teren de 650 mp si are cota drum acces 114 mp.

- confortul termic pe timpul ierii asigurat de centrala termica si incalzire in pardoseala
- toate utilitatile necesare pentru noii locuitori: apa (2 sisteme), canalizare (2 sisteme), curent, gaz
- finisajele si materialele sunt de calitate

Id intern: P69356

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici